το προβλημα ειναι οτι ειχα μεσα στον internal storage το magisk για να το φλασαρω αλλα δε βρισκω τιποτα στο internal storage.μου βγαζει κατι φακελους με περιεργα ονοματα οχι τους γνωστους φακελους του κινητου
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Την πρώτη φορά που μπαίνεις σε twrp θέλει format data.(ασφαλεια συσκευής)
Μετα το format αντιγράφεις ότι θέλεις και συνεχίζεις.
Αν δεν γνωρίζεις τι ειναι το format ... διάβασε το.. -
Format data => yes (όχι wipe data) reboot recovery , περνάς από υπολογιστή Magisk , xtrv η ότι άλλο θες και θα τα βρείς στο internal storage να κάνεις install ότι θες.
-
-
Βασικα μου γραφει no os installed!are you sure you wish to reboot?γιατι ομως δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση??
-
Ακολούθησες τις οδηγίες εγκατάστασης από εκεί που βρήκες την eu rom; Δεύτερον , τι error σου έβγαλε το twrp κατά την εγκατάσταση;
-
ΔΕ βγαζει καποιο error να κοκκινησει κατι δηλαδη κατα την εγκατασταση.Ομως στο τελος μου γραφει no os installed!are you sure you wish to reboot?Και μολις πατησω οκ κολλαει στο redmi logo
-
-
-
xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK20MI9T_20.1.21_v11-10.zip
Δοκίμασε αυτή , αφού πρώτα κάνεις ένα factory reset , ή wipe cache, dalvik art cache , data. -
Thanks!Tωρα κατεβαζω μια stable rom απο xiaomi.eu την 11.0.2.0QFJCNXM.Αν παλι μου βγαλει το ιδιο θα κατεβασω αυτη που μου εστειλες
-
Θα την περάσεις όμως μέσω twrp με βάση τις οδηγίες που θα πάρεις από εκεί που την κατεβάζεις , δηλαδή τα απαραίτητα wipes.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0