Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει οδηγός για το πέρασμα του twrp.
Μπορείς να δεις και εδω στην συζήτηση για το κινητό σου.
-
-
Εγινε fix το πρόβλημα με την sdcard που είχε το twrp του lavender , thanks @baxalo που το πρόσεξες.
Αναβαθμίστηκε και ο κερνελ.
Το θέμα με την προχθεσινή ρομ θα το δω απο βδομάδα που θα έχω το κινητό.
Όποιος θέλει να το δοκιμάσει..
lavender_07-03 -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εγινε fix το πρόβλημα με την sdcard που είχε το twrp του lavender , thanks @baxalo που το πρόσεξες.
Αναβαθμίστηκε και ο κερνελ.
Το θέμα με την προχθεσινή ρομ θα το δω απο βδομάδα που θα έχω το κινητό.
Όποιος θέλει να το δοκιμάσει..
lavender_07-03
τι εννοεις αναβαθμιστηκε ο kernel?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
ανοξε το παράθυρο εντολών μέσα στο φάκελο adb
{Στο παράθυρο εντολών που ανοίξαμε πριν θα πληκτρολογήσουμε
fastboot devices και θα δούμε αν αναγνωρίζεται το κινητό μας σωστά}.Εμενα δεν το αναγνωριζει
Αυτες τις μερες ειμαι απασχολημενος με αλλες δουλειές >μολις μπορεσω θα ξαναπροσπαθησω και ελπιζω να το αναγωρισει καποια στιγμη
Ευχαριστω -
Ασχολήθηκα λίγο με το twrp του lavender και το πρόβλημα δείχνει να ειναι η ρομ και οχι το twrp.
Όλα τα "κλειδιά" είναι ίδια όπως και η διαδικασία κρυπτογράφησης.
Θα δούμε στην επόμενη αναβάθμιση πως θα πάει και θα ενημερωθείτε.
Δυστυχώς για να φύγει η κρυπτογράφηση που έχει ενεργοποιηθεί πρέπει να βάλουμε fastboot rom(δεν αρχει downgrade από twrp)
, να αφήσουμε το κινητό να μπουτάρει κανονικά, να γυρίσουμε σε fastboot mode, να βαλουμε twrp , format data κλπ.
Μετά από αυτό μπορούμε να αναβαθμίσουμε στην προτελευταία ρομ που δούλευε σωστά.(οχι την 20,3,5) -
υπαρχει περιπτωση στην επομενη, διορθωμενη ας πουμε ρομ, να μη χρειαστει format data ή απο τη στιγμη που εχει ηδη προκυψει το θεμα δε θα το γλιτωσουμε?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
-
Παιδια στο twrp δε βλεπει τον εσωτερικο χωρο για να φλασαρω τη ρομ . Τι κανω?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0