Χρονολογικά το τελευταίο...
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Miui 12 ή miui11 δεν έχει σημασία Android έκδοση παρουσιάζει ασυμβατότητες με τα twrp. Android 9 Pie ήταν και η miui 11 Android 9 Pie είναι και η miui12 σε Lavender. Άρα το τελευταίο που λέει και ο Απόστολος θα σε καλύψει.
-
Για να βαλω TWRP ΣΕ ΜΙ9LITE Κανω οτι και σε ολα τα κινητα η πρεπει να προσεξω κατι? ειδα στο φορουμ οτι διπλα στο TWRP εχει κατι οδηγειες αλλα δεν καταλαβα τιποτα.
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Γιατί εγώ τα κάνω όλα τα βήματα, και μετά το reboot recovery κάνω reboot system, ξαναμπαίνει η μαμά ΡΟΜ από την αρχή και καταλήγω να έχω πάλι το μαμά recovery. -
Format Data , reboot recovery , περνάς την Ρομ από υπολογιστή , install xtrv , reboot system.
Το reboot recovery μετά το format data, το κάνεις για να σπάσει η κρυπτογράφηση και να μπορείς να περάσεις την xtrv στον εσωτερικό χώρο του κινητού και να μπορεί να την διαβάσει. Με reboot system ξαναμπαίνει το mi recovery και δεν κάνεις στην ουσία τίποτα. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Format Data , reboot recovery , περνάς την Ρομ από υπολογιστή , install xtrv , reboot system.
Το reboot recovery μετά το format data, το κάνεις για να σπάσει η κρυπτογράφηση και να μπορείς να περάσεις την xtrv στον εσωτερικό χώρο του κινητού και να μπορεί να την διαβάσει. Με reboot system ξαναμπαίνει το mi recovery και δεν κάνεις στην ουσία τίποτα.
-
Όχι φυσικά, μπορείς και από εκεί να κάνεις flash
-
Και γλυτώνεις και να την περάσεις από υπολογιστή στον εσωτερικό χώρο του κινητού γιατί με το format data , σβήνει το internal storage , όχι όμως η κάρτα sd.
-
Καλησπέρα. Σε mi 9t davinci βάζω το τελευταίο twrp από την πρώτη σελίδα. Μπαίνω κανονικά μέσα, format data, reboot recovery, περνάω magisk, reboot και κολλάει στο logo. δεν μπαίνει μέσα με τίποτα. σε στοκ 11.0.5 όλα αυτά. έκανα install το boot.img από τη ρομ αλλά πάλι δεν μπαίνει.
-
Ποιο magisk;
-
Το 20.3 και 20.4. Τα είχα κατεβασμένα από το Mi 9t pro που τα είχα βάλει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0