Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ανοιχτό μυαλό στην γνώση και ψάχνονται @kggian και να μην κρέμεται από την διάθεση του άλλου, μου αρέσουν οι αυτόνομοι άνθρωποι και όχι οι εξαρτημένοι.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
@derveni
Μία η ώρα μετά τα μεσάνυχτα και με το κινητό στο χέρι, ακίνητο, δεν έχεις πολλές επιλογές παρά να ψάξεις για λύση. Αν δεν βρεις κάτι έτοιμο θα πρέπει να σκεφτείς τις επιλογές σου και να αυτοσχεδιάσεις χωρίς να ξανά ανακαλύψεις τον τροχό.
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τέλος πάντων είσαι η εξαίρεση η 9/10 θα παρακαλούσαν ως το πρωί, κανείς δεν είναι εξυπνότερος του άλλου απλά η 9/10 θέλουν έτοιμες λύσεις και μασημένη τροφή γνώσεις, πιστεύω να με καταλαβαίνεις.
-
@derveni
Καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις τι γίνεται, πολύς κόσμος θέλει να κάνει απλώς τη δουλειά του και δεν έχει το χρόνο ή δεν μπορεί να το ψάξει. Δεν τον κατηγορώ για αυτό. Πράγματι δεν υπάρχουν έξυπνοι και μη έξυπνοι συμφωνώ.
Αλλά από την άλλη εμένα μου αρέσει να σκαλίζω και να ψάχνω και να το πετυχαίνω μόνος μου...
Στάλθηκε από το MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δώσε μερικές πληροφορίες ακόμη ή μια εικόνα από το πρόβλημα.
Βγάζει μήνυμα λάθους ή συμβαίνει κάτι άλλο; -
ακολουθω τις οδηγιεσ αλλα παρολο που πηγαινω στο adp φακελλο μολις επιλργω να ανοιξω command μου βγαζει ενα power κατι τελοςπαντων δεν μπορω να γραψω εντολη παρολο που εχω ριξει το image μεσα στο φακελο adp.εκτος και αν πρεπει να ξανακατεβασω το adp
-
-
-
Αυτό μου βγάζει οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω
-
-
Οι εντολές που δίνεις είναι λάθος. Έβαλες το twrp;
Δες στο πρώτο μήνυμα του θέματος, προς το τέλος, το δεύτερο τρόπο για πέρασμα του twrp.
Θα γράφεις όλη όμως την εντολή κάθε φορά και το μόνο που θα αλλάξεις είναι το όνομα του twrp, εσύ θα γράφεις το όνομα του δικού σου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0