Μπαινοντας στο app μου βγάζει current device F1F και το αντίστοιχο twrp για download...
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
ok...
-
Συγνωμη για την καθυστερημένη απάντηση ,ναι έβαλα την τελευταία( twrp_nikel_redmi_note_3.1.0.1_4-10-05-2017 Δοκιμή με την νέα οθόνη..οκ.. Δοκιμάστε το )αυτή εδώ
-
-
-
-
Καλησπερα παιδια! Καινουριος χρηστης xiaomi εδω! Επιτελους ηρθε το Redmi Pro και σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του. Σημερα λοιπον που ειχα χρονο ειπα να αλλαξω την rom και εχω τα εξης προβληματα:
- Μου ζητουσε κωδικο οταν ανοιξα το twrp και απ'οτι διαβασα σε προηγουμενα σχολια του θεματος, εκανα wipe>format data, αλλα τωρα εχει κολλησει στο αρχικο loading εμφανιζοντας μου μονο το λογοτυπο mi και χωρις να συνεχιζει τη φορτωση του συστηματος.
- Ακομα και πριν κανω το wipe, δεν μου εμφανιζε ουτε το zip αρχεια της ελληνικης rom, ουτε το img του twrp, και ο χωρος αποθηκευσης εδειχνε να ειναι 0.
Καμια ιδεα; -
-
-
Ο/H Kapalagas έγραψε:
Μου ζητουσε κωδικ
Τωρα στην φαση που εισαι κρατα πατημενο το vol + και power για να μπεις σε twrp.
Μετά σύνδεσε το κινητο στο pc και ξανα περνα την ρομ. -
Μετα το format data εκανε reboot μονο του και τωρα απλα μου δειχνει το λογοτυπο mi συν το οτι τωρα ακομα και το volume+ που κραταω πατημενο μαζι με το power με βαζει απλα σε fastboot.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0