Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
είσαι κ συ πολύ περίεργος ώρες ώρες.. παραξένεψες γέροντα ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H roentgen έγραψε:
ενώ με εντολή fastboot boot recovery.img με βάζει στην twrp
-
Ο/H roentgen έγραψε:
Περίεργο λίγο αυτό , και έχεις τσεκάρει εάν λειτουργεί σωστά δηλαδή κάνει wipes μπορείς να πάρεις buck up ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Όταν το TWRP δεν είναι μόνιμα εγκατεστημένο (δεν ενεργοποιείται με Power & Vol +) τότε αυτή η εντολή το φορτώνει προσωρινά μόνο. ΔΕΝ σημαίνει ότι έχεις TWRP..
Ο/H takisfrag έγραψε:
Περίεργο λίγο αυτό , και έχεις τσεκάρει εάν λειτουργεί σωστά δηλαδή κάνει wipes μπορείς να πάρεις buck up ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H fog έγραψε:
-
Ο/H roentgen έγραψε:
αγγλικά η λέξη recovery. Πατάω εκεί και με βγάζει στην ελληνική TWRP.
-
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher.
Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update.
Μπορει να το ξεκαθαρισει καποιος? Oυτε με magisk root?
Ειχα στο μυαλο μου με το που ερθει το τηλ (περιμενω το mido) να μεινω πρωτα για λιγο καιρο με την official global stable για να δω πως λειτουργει και μετα να αρχισω να δοκιμαζω XTRV,miui.eu και λοιπες custom ωστε να εχω μια καλη ιδεα για τις ενδεχομενες βελτιωσεις που οι custom θα προσφερουν.
Φυσικα το θελω unlocked,με twrp και root αλλα ηθελα επισης να μπορω να χρησιμοποιω το OTA,κυριως αν αντι για global stable περασω σε global dev.
Δεν γινεται,πολλα ζηταω?!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0