Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Όπως είχε πει ο φίλος @vaskef69, η δυνατότητα του OTA στο Redmi Note 4 mido δεν χάθηκε, απλά μετά από κάθε αναβάθμιση θα πρέπει να ξαναφλασάρεις twrp, root manager, lazyflasher και αν χρειαστεί το mtp fixer γιατί χάνονται μετά την ενημέρωση της Official.
Ας μας το επιβεβαιώσει ο ίδιος άλλη μια φορά να είμαστε σίγουροι! -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Μονο αν υποστηριζει το twrp ΟΤΑ μπορεις να το κανεις.,.
Αν οχι ποιο twrp υποστηριζει?
=============== Ιουν 26th 2017, 1:31pm ===============
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
-
Ο/H azuli έγραψε:
Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher.
Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update.
Θα έχεις κανονικά ΟΤΑ με custom recovery και root (εγώ δουλεύω super user και twrp 3.1.1). Επίσης μπορεί να αλλάξεις και το framework και να χρησιμοποιήσεις xposed, αν σε ενδιαφέρει.
-
@geoanto555 βγήκε νέο twrp 3.1.1-1 για libra εδώ : Download twrp-3.1.1-1-libra.img.
Το δοκίμασα και είναι εντάξει μπορείς να του περάσεις το θέμα το δικό μας;
Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vaskef69 έγραψε:
Ο/H azuli έγραψε:
Ξεκλειδώνεις τον Bootloader, περνάς το twrp και μετά, για να αποφύγεις το bootloop, θα πρέπει να τροποποιήσεις το Boot Image. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Είτε φλασάρεις απευθείας κάποιο root binary σε zip π.χ SuperSU, ή φλασαρεις το lazyflasher.
Θα χάσεις όμως τη δυνατότητα του OTA Update.
Θα έχεις κανονικά ΟΤΑ με custom recovery και root (εγώ δουλεύω super user και twrp 3.1.1). Επίσης μπορεί να αλλάξεις και το framework και να χρησιμοποιήσεις xposed, αν σε ενδιαφέρει.
Επισης γιατι πρεπει να αλλαξω framework για να χρησιμοποιησω xposed?Δεν γινεται οπως στα υπολοιπα τηλεφωνα που απλα κανεις εγκατασταση το xposed framework? Για ποιο framework λες? -
Εγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό να βάλεις xposed. Είπα ότι αν θες μπορείς να βάλεις xposed, εννοώντας ότι λειτουργεί κανονικά, δηλ. δεν θα έχεις πρόβλημα.
* Ισχύει ότι μετά από ΟΤΑ θέλουν όλα ξανά στήσιμο. -
Ο/H vaskef69 έγραψε:
Εγώ δεν είπα ότι είναι υποχρεωτικό να βάλεις xposed. Είπα ότι αν θες μπορείς να βάλεις xposed, εννοώντας ότι λειτουργεί κανονικά, δηλ. δεν θα έχεις πρόβλημα.
* Ισχύει ότι μετά από ΟΤΑ θέλουν όλα ξανά στήσιμο.
Mια αλλη ερωτηση αν ξερεις εσυ η καποιος αλλος,στη διαδικασια της αιτησης για ξεκλειδωμα εκει που σε ρωταει γιατι θες να ξεκλειδωσεις τι ειναι καλο να γραψω? Μηπως παιζει ρολο η απαντηση στην ταχυτητα που θα ερθει η εγκριση..
(μολις καταλαβα οτι ειναι εντελως offtopic,sorry..!) -
Στην επιλογή Backup υπάρχει και μια partition ονόματι cust, γύρω στα 340mb. Δεν είναι προ-τικαρισμένη, έχει νόημα να πάρω backup; τι αρχεία περιλαμβάνει;
-
To cust partition περιέχει αντίγραφα εφαρμογών και πακέτα γλωσσών που εγκαθίστανται ανάλογα με το Region που έχει επιλέξει ο χρήστης κατά την πρώτη εκκίνηση του κινητού ή όταν αλλάξει Region μέσα από τις ρυθμίσεις.
Δεν είναι κακό να το πάρεις, αλλά και εάν δεν, no problem! -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0