Καλησπερα παιδια...θελω λιγο την βοηθεια σας... εχω το redmi note 4 nikel το ειχα παρει με την κινεζικη ρομ εκανα αιτηση και ξεκλειδωσα τον bootloader οταν πηγα να περασω το recovery ομως ναι μεν το περασα αλλα καπου πρεπει να εκανα εγω καποιο λαθος και το recovery δεν εχει περασει σωστα...δεν μ διαβαζει κανενα αποθηκευτικο χωρο με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω αναβαθμιση η το οτιδηποτε...υπαρχει καποιος τροπος αν μπορειτε να με βοηθησετε βημα βημα στο να βγαλω αυτο το recovery που εχω και να περασω ενα καινουργιο????
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ανέβασε εδώ μια φωτο με το σφάλμα που λαμβάνεις. Σου βγάζει κόκκινα γράμματα και σφάλμα του τύπου could not mount /data;
-
Για αρχή εφόσον μπαινεις στο twrp κάνε ένα reboot to recovery ,εάν πάλι δεν το βλέπει πήγαινε mount κάνε disable το mtp και πάλι enable το mtp και θα είσαι οκ .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@George Kaggelaris ακριβως οπως τα λες...ουτε με αφηνει να διαγραψω data μου πεταει error. στην πρωτη φωτογραφια μ εμφανιζει αυτο και στην δευτερη δεν διαβαζει κανεναν αποθηκευτικο χωρο...
-
Αρχικά κάνε swipe to allow modifications. Κατόπιν μπες στο μενού mount κάνε disable και enable το system partition,. Μετά reboot recovery και δες αν το βλέπει.
-
Και παλι τιποτα δεν τον διαβαζει!!!
-
-
@Giorgos Chatzakis
Κατέβασε την τελευταία ρομ xtrv 7.6.10 για τη συσκευή σου ..
Μέσα στη ρομ θα βρεις στο φάκελο recovery το twrp.img , θα το πάρεις και θα το περάσεις , μετά προχωράς τη διαδικασία ..
Edit
Το twrp που φοράς τώρα θέλει format data πρώτα για να λειτουργήσει σωστά .. -
-
Μέσω fastboot, όπως έκανες και την προηγούμενη.
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img -
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες θα το δοκιμασω να δουμε!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0