Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Κατέβασε από δω lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip | by ToTheMobile.com for Utilities το lazyflasher και flash από το twrp
Redmi Note 3 -
Ακυρο. Εκανα κατά λάθος Swipe και έκανα wipe οπότε εγκατέστησα και την 8.5.5 Stable από την αρχή. Ολα καλά. Βλέπει τώρα πια και τις SIM! Απλά περισσότερος κόπος αλλά τελικά άξιζε! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Είστε καταπληκτικοί!
-
Παιδια βοηθεια. πριν λιγες μερες φλασαρα το νεο MIUI 9 v7.8.31 και σημερα προσπαθησα να περασω το TWRP, ολα καλα στο cmd εδειξε finished χωρις error αλλα οταν παω να κανω boot στο recovery με πεταει στο MIUI recovery, δοκιμασα να ξαναπερασω το TWRP αλλα παλι τα ιδια. Παιζει ρολο το νεο MIUI 9 που φλασαρα ; Δεν εχει συμβατοτητα ακομα με το TWRP ?
-
Ξανά πέρασε το twrp για την συσκευή σου με την εντολή reboot ταυτόχρονα πατημένο power+volume up και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κράτησε το volume up μέχρι να εμφανιστεί το logo MI.
-
-
-
ειχα περασει την τελευταια fastboot official global dev γιατι ειχα κατι θεματα με ττην touchscreen τα οποια διορθωθηκαν.
-
Και θες να μείνεις με Official και twrp;
-
βασικα θελω να βαλω την Aroma που ειχα, αλλα βαζω ενα ενα τα πραγματα μηπως μπορω να βρω που οφειλοταν το προβλημα που ειχα με τα παγωματα.. δλδ δεν μπορω να ειμαι με twrp και official για λιγο ?
τωρα τι επιλογες εχω να κανω ? -
-
χαχα!!
δεν την εβαλα καν μεσα κ δεν εχω κ καρτα !
ενταξει ευχαριστω πολυ !
να μην σπαμαρω αλλο το θεμα!
θα το παλεψω με τους οδηγους εδω!
ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0