Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
Δεν μπορώ να βρω το TWRP για το mi mix 2 .
( με έχει παιδέψει πολύ αυτό το τηλεφωνώ ακόμα δεν έχω καταφέρει αν unlock bootloader 99% error)
-
-
-
-
Παιδεια τελικα λυθηκε το θεμα.μετα απι 3 ωρες σπαζοκεφαλιας.εβαλα ρεκοβερι που μου στειλατε και δεν μπορουσα να κανω wipe γιατι δεν εβλεπα το περιεχομενου του σκληρου οπότε αναγκάστηκα έκανα full wipe kai mount. Κατέβασα μετά την oficial miui από την ελληνική κοινότητα και έκανα install και όλα οκ
-
-
Πολύ καλημέρα σας κυρίες και κύριοι.
Ερώτηση σπασοκλαμπάνικη...
Εισαγωγή : Υπάρχει ένα θέμα στο κινητό μου (και απ' ότι διαβάζω στο site Της Xiaomi όχι μόνο στο δικό μου) με το Region. Για κάποιον λόγο η Global Stable 8άρα δεν το κρατούσε. Εγώ το έβαζα Ελλάδα και αυτό με το στανιό, σε κάθε επανεκκίνηση, το γυρνούμε Πολωνία.
Επειδή είχα ξεκλείδωτο bootloader...πέρασα στο ψαχνό. Έβαλα twrp_capricorn_mi5s_3.1.1-1_miui-hellas, βάρεσα Format Data (a la @demakhs style) και πέρασα την τελαυταία 9άρα eu.
Αυτή (όπως λογικά και η Ελληνική) δεν έχει επιλογή για Region. Τα αρχεία για την κάθε χώρα υπάρχουν μέσα στο ROOT/cust (τα είδα από TWRP) αλλά επιλογή γιοκ.
Στο θέμα : Δεν ξέρω σε τί region έχει κολλήσει το δικό μου. Φαντάζομαι ότι είναι πάλι στο Πολωνία (με την Global η Ελλάδα εμφάνιζε 4G ενώ η Πολωνία LTE...τώρα έχω πάλι LTE...).
Πρέπει...λέει...να αλλάξω τις ρυθμίσεις στο αρχείο ROOT/cust/current/cust.prop.
Προφανώς πρέπει να γράψω το "gr" στην θέση της άλλης χώρας (αφού ελέγξω ότι όντως έχω region άλλης χώρας).
Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό; Μέσω TWRP φυσικά (η άλλη λύση είμαι με ROOT αλλά σε μένα δεν παίζει τέτοιο). Έφτασα στο αρχείο (έκανα mount το system κλπ..) αλλά δεν ξέρω πώς να το ανοίξω.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0