Που έχει πρόβλημα? Μην μου πεις στο backup με το σφάλμα tz?Ο/H ipankas έγραψε:
Τώρα που πήρες φόρα για mido μιας και το 3.1.1 έχει πρόβλημα
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@geoanto555 αυτά να τα πεις στον μητσο που πήγε να φλασαρει official με το δικό σου και έπεσε σε bootloop (αν λέει αλήθεια). έχω official dev και μέσα από το δικό σου τις φλασαρω
Redmi Note 3 pro -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ipankas έγραψε:
Τώρα που πήρες φόρα για mido μιας και το 3.1.1 έχει πρόβλημα
-
Αυτό είναι θέμα κερνελ.
Αν το κανει και με το νέο να μου δώσεις το boot.img από την ρομ που έχεις για να το δοκιμάσουμε.
twrp_mido_3.2.0-0_miui-hellas
Δοκίμασε αρχικά αν ειναι οκ.. -
-
εεεεεε....φτουυυυ...εμένα είπε να δοκιμάσω...όλοι να προλάβουν να φάνε τη δόξα εδώ μέσα...έλεος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Γιώργο τον Μήτσο να τον κάνεις special edition με ui σκουλικιαρικο και να τον βάλεις κρυφό μήνυμα άμα κάνει μ@@@κια να του πετάει παράθυρο.
Redmi Note 3 pro -
θα με μουρλάνει στα παράθυρα τότε ρε....δε θα μπορέσω να ακουμπήσω την οθόνη...πας καλά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το έχω στο μυαλό μόλις τελειώσω τις δουλειές θα κάνω ένα ui σκλικ βέβαια θα με πάρει χρόνο γιατί δεν έχω την γνώση του @geoanto555, αλλά θα του σκλικιασουμε ένα twrp
Redmi Note 3 pro -
@geoanto555
Μόλις δοκιμάστηκε σε Mi5 όλα καλά. @makisfz μα υπάρχει αν πας στις πρώτες σελίδες @demakhs θέμα twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0