Ποιες είναι οι διαφορές απο official?
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε κάποια δεν υπάρχει official, σε άλλα έχει διορθώσεις σε adb drivers, κρυπτογράφηση , kernel... και διάφορα.
-
Ευχαριστώ πολύ Κ.Γιώργο.
-
καλημερα. εχω βαλει και στα 2 rn2 που εχω το 3.2.0-1 twrp. εκανα κανονικα την εγκατασταση της 7.12.7 αλλα οταν τελειωνει το script της arwma την εγκατασταση της ρομ και επιλεγω να ανοιξει η συσκευη, με πεταει στο twrp και πρεπει να κανω απο κει reboot to system για να ανοιξει το τηλεφωνο. κι επισης, ασχετως με την εγκατασταση της ρομ, οποτε μπαινω twrp (για wipe π. χ.), στο reboot to system μου ζηταει, αν θελω,να κανω εγκατασταση το su.νομιζω οτι δεν χρειαζεται πλεον αυτη η επιλογη απο το twrp, αφου πλεον το επιλεγουμε απο το arwma. αυτα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Είχα στο mi6 sagit μου το twrp_sagit_3.1.1-2_miui-hellas.img και σήμερα είδα ότι μετα το πέρασμα της νέας ρομ μπηκε το νέο twrp_sagit_3.2.0-0_miui-hellas.img .Ολα τα twrp back up που έχουμε κάνει με το 3.1.1-2 στο κινητό μας με το νέο 3.2.0-0 θα μπορούμε να κάνουμε restore στης ποιο παλιές ρομ που είχαμε κάνει back up με το παλιό? Συνεργάζονται δηλαδή ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν το βλέπει ναι θα το επαναφέρει. Αν όχι πρέπει μετονομασεις τον φάκελο που έχει τα αρχεία.
Ηλίας -
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0