.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
στο twrp μπαινει κανονικα. παω να κανω εγκατασταση την aroma κ μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι για ido ενω η συσκευη μου ειναι "". αυτο! redmi 3 pro. στο συστημα δεν μπαινει απλα κολλαει στην οθονη με το mi. αν το κλεισω μπαινει σε boot loop οπως πριν. καμια ιδεα? να δοκιμασω να περασω την απλη xtrv? να προσθεσω οτι ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να περασω την ελληνικη στο συγκεκριμενο κινητο. μεχρι τωρα ειχα global developer.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι άλλο θες? android 8 έχεις , αποκρυπτογράφηση κάνει.... τι άλλο?
Τίποτα αλλο μια χαρά master είμαστε. -
Ο/H Xara Tsili έγραψε:
παω να κανω εγκατασταση την aroma κ μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι για ido ενω η συσκευη μου ειναι "".
-
Ο/H Xara Tsili έγραψε:
στο twrp μπαινει κανονικα. παω να κανω εγκατασταση την aroma κ μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι για ido ενω η συσκευη μου ειναι "". αυτο! redmi 3 pro. στο συστημα δεν μπαινει απλα κολλαει στην οθονη με το mi. αν το κλεισω μπαινει σε boot loop οπως πριν. καμια ιδεα? να δοκιμασω να περασω την απλη xtrv? να προσθεσω οτι ειναι πρωτη φορα που προσπαθω να περασω την ελληνικη στο συγκεκριμενο κινητο. μεχρι τωρα ειχα global developer.
Δεν ανοίγει γιατί οι official Rom θέλουμε και άλλα mod για να ανοίξουν με twrp!You may think you can fly - but you better not try -
-
-
ενταξει ολα καλα με 3.1 εχω κ παλι κινητο!! χιλια ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0