Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Είπαμε θέλω καφέ... Είμαι και ξενυχτισμενος! Δίκιο έχεις Volume up. Πανάθεμα με λες και είμαι noob
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Όλα ΟΚ φόρτωσα και την xiaomi-miui-hellas-7.1_jason_V9_XTRV_8.1.18 αλλά με κατέβασε στο προηγούμενο twrp ευχαριστώ παιδιά
-
Φλάσαρε το ξανα σε fastboot mode η μέσα απο το παλιό twrp..
Παρε και εσύ αυτό.. έτσι για αλλαγή.'
Θα το αλλάξουμε απο τις ρομ και θα βάλουμε το νέο..
Μέχρι τότε να το σβήνεις από το ζιπ της ρομ. -
καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την έκδοση 3.2.1.0 στο kenzo μου για κάποιο λόγο με κατεβάζει πολύ γρήγορα το ποσοστό μπαταρίας εννοώ κάνω backup μια εγκατάσταση και αφού ξανά μπω στο σύστημα επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα το ποσοστό μπαταρίας με την 3.2.0.0 δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο... έχουμε κανένα fix η καμία ιδέα για το πως θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα αναμένω...Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
-
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω το Note 3, έχω κατεβάσει το twrp_jason_3.2.1-X_miui-hellas.img κι όταν μπαίνω στο menu το κινητό χάνει εντελώς το touch οπότε δεν μπορώ να κάνω swipe. Επίσης όταν κάνει μετά επανεκκίνηση συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται το touch και για να δουλέψει σωστά πρέπει να κάνω reboot. Γνωρίζει κανένας τι λάθος τυχόν κάνω ή τι μπορεί να συμβαίνει;
-
-
Προφανώς το έχω ξανακάνει και μάλιστα πάνω από μια φορά. Κάποια άλλη βοήθεια για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει αυτό;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0