Δεν μας λες που ακριβώς σου ζητούσε password.Ο/H faldainos έγραψε:
Καλησπερα στη παρεα. Μια βοηθεια....Κατοχος redmi note 3 pro και κανονταςμια αποπειρα να περασω twrp εκανα πατατα. Ενω εκανα σωστα την εγκατάσταση μετα μπερδευτηκα οταν μου ζητουσε password και εκανα επανεκκίνηση και το τηλ. κολλησε στην αρχικη μαυρη οθονη με το mi. Διαβαζοντας τους οδηγους το επανεφερα και του εχω κανει κ το τελευταιο update miui9. Τι δεν εκανα σωστα κ ποια ειναι τα σωστα βηματα. Εχω ξεκλείδωτο bootloader. Ευχαριστω κ σορρυ που κουρασα.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εχεις δηλαδή την επίσημη rom; Αν ναι, για να συνεργαστεί με το twrp και να ανοίξει το κινητό, χρειάζεται μετά να περάσεις το lazyflasher μέσα από αυτό.
-
Το pass μου το ζητησε στην αρχικη οθονη του twrp κ ενω τα ειχα κανει ολα καλα εκει εφαγα σκαλωμα.
-
Ο/H faldainos έγραψε:
Καλησπερα στη παρεα. Μια βοηθεια....Κατοχος redmi note 3 pro και κανονταςμια αποπειρα να περασω twrp εκανα πατατα. Ενω εκανα σωστα την εγκατάσταση μετα μπερδευτηκα οταν μου ζητουσε password και εκανα επανεκκίνηση και το τηλ. κολλησε στην αρχικη μαυρη οθονη με το mi. Διαβαζοντας τους οδηγους το επανεφερα και του εχω κανει κ το τελευταιο update miui9. Τι δεν εκανα σωστα κ ποια ειναι τα σωστα βηματα. Εχω ξεκλείδωτο bootloader. Ευχαριστω κ σορρυ που κουρασα.Το pass μου το ζητησε στην αρχικη οθονη του twrp κ ενω τα ειχα κανει ολα καλα εκει εφαγα σκαλωμα.
-
Εβαλα αυτο TWRP3.0.2-2_by_mic_kenzo συμφωνα με τον 3 τροπο εγκαταστασης.
-
Ο/H faldainos έγραψε:
twrp_kenzo_3.1.1-1_miui-hellas -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H faldainos έγραψε:
twrp_kenzo_3.1.1-1_miui-hellas
-
-
-
-
Sorry απροσεκτος τελείως. Εμ για αυτο δεν τα καταφερα...... να περασω το twrp.....
=============== Φεβ 12th 2018, 11:15pm ===============
Ευχαριστω παντως για την αμεση βοηθεια. -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Εχω φρικάρει καθώς ρίσκαρα και την πέρασα χωρίς factory reset από Developer για να την δω αν ήταν κομπλέ απο τις εφαρμογές τις MIUI καθώς έχουμε θέμα με το τηλ. αυτό τα έχουν κάνει μπάχαλο στο EU απο της 21/12/17 έχουμε να δούμε Rom πλήρη, και με ρήμαξε στα error ...Εδω σου ανέβασα το Boot: Boot_img_Jason
Σε πολλές περιπτώσεις αν δεν δουλεύει το touch στο twrp η εύκολη λύση είναι το mouse με otg.You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0