Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
Αν βγαίνεις πάλι σε Mi recovery 3 δεν έχεις περάσει twrp. Ξανά και ακολούθησε τον οδηγό!
-
-
Ολα εντάξει τώρα; Ελληνική πέρασες;
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ολα εντάξει τώρα; Ελληνική πέρασες;
=============== Φεβ 20th 2018, 3:19pm ===============
Πέρασα την ελληνική κανονικά αλλά κλείνει η έξτρα εφαρμογή που έχει για την κάμερα. Το κάνει και σε άλλους αυτό; -
uninstall και δοκίμασε άλλη έκδοση... Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motionΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
uninstall και δοκίμασε άλλη έκδοση... Google Camera Port with HDR+, 60fps video and slow motion
-
Μια ερωτηση.
Αυτη τη στιγμη εχω κινητο με ξεκλειδωμενο bootloader, twrp απο εδω και την XTRV dev
Αν αποφασισω να φορτωσω την official dev θα μου σβησει λογικα το twrp και θα αντικατασταθει με το mi recovery. Θα μου κλειδωσει και bootloader?
Αν οχι, εφοσον μεινει ξεκλειδωτος, μπορω να ξαναπερασω το twrp μετα ξανα;
Ο σκοπος μου ο τελικος ειναι να δοκιμασω official dev με twrp απο εδω.
Ευχαριστω -
Το έχω κάνει άπειρες φορές από την XTRV σε official μόνο με fastboot rom και δεν κλείδωσε ο bootloader ποτέ. Αν συμβεί μπορείς να ξεκλειδώσεις αμέσως γιατί η άδεια είναι ενεργή πλέον. Και ναι θα σε περάσει το Mirecovery.
Και φυσικά μπορείς από το Mi Recovery να περάσεις στο twrp. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Το έχω κάνει άπειρες φορές από την XTRV σε official μόνο με fastboot rom και δεν κλείδωσε ο bootloader ποτέ. Αν συμβεί μπορείς να ξεκλειδώσεις αμέσως γιατί η άδεια είναι ενεργή πλέον. Και ναι θα σε περάσει το Mirecovery.
Και φυσικά μπορείς από το Mi Recovery να περάσεις στο twrp.
Εγω ελεγα με recovery rom αυτη που ειναι σε zip να κατεβασω την official και να τη φορτωσω απο το twrp οπως και μεχρι τωρα και με τις xtrv -
Official dev με twrp από εδώ απαιτεί το φλασαρισμα lazy flasher. Αλλιώς θα είσαι σε boot loop. Περνωντας την official με miflash επιλέγεις αν θα κλειδώσεις ή όχι στις ρυθμίσεις κάτω δεξιά στο miflash.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0