Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Η επίσημη rom με το twrp δε συνεργάζεται, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό.
Εαν σκοπέυεις να μείνεις με αυτή τη rom θα πρέπει ή να περάσεις, μέσα από το twrp, το lazyflasher είτε να το κάνεις root, για να ανοίξει.
Εαν σκοπεύεις να περάσεις στην ελληνική, μπαίνεις στο twrp και την κάνεις flash, με τα απαραίτητα wipes. -
Ο/H fog έγραψε:
Η επίσημη rom με το twrp δε συνεργάζεται, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό.
Εαν σκοπέυεις να μείνεις με αυτή τη rom θα πρέπει ή να περάσεις, μέσα από το twrp, το lazyflasher είτε να το κάνεις root, για να ανοίξει.
Εαν σκοπεύεις να περάσεις στην ελληνική, μπαίνεις στο twrp και την κάνεις flash, με τα απαραίτητα wipes.
Μπορεις να μου πεις που θα βρω το αρχειο να το κανω install μεσω του TWRP?
Επισης θελω να κανω και ROOT αλλα δεν βρισκω πουθενα το αρχειο Supersu στο φορουμ.
Σε ευχαριστω πολυ και εσενα και τα παιδια που εγραψαν πιο πανω -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το κινητο ανοιξε με τον lazyflasher που μου εδωσες
Τωρα μενει και το root και θα το αφησω να ξεκουραστει μετα γιατι το εχω ταλαιπωρησει τελευταιες μερες. -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
@intheend
Όσοι κάνουμε εγκατάσταση τα διάφορα Mod της GCam πρώτα κάνουμε ενεργοποίηση το 2api. Αυτό γίνεται με τον παρακάτω οδηγό Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 206 :: myphone forum post 3087 του μέλους του εκεί και εδώ @Antretng. Στον οδηγό θα βρεις και το site που έχει όλες τις εκδόσεις Gcam. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@intheend
Όσοι κάνουμε εγκατάσταση τα διάφορα Mod της GCam πρώτα κάνουμε ενεργοποίηση το 2api. Αυτό γίνεται με τον παρακάτω οδηγό Συγκρίσεις καμερών κινητών : Σελίδα 206 :: myphone forum post 3087 του μέλους του εκεί και εδώ @Antretng. Στον οδηγό θα βρεις και το site που έχει όλες τις εκδόσεις Gcam.
-
Σε αυτό θα σε απαντήσει κάποιος mod οι δικές μου γνώσεις περιορισμένες.
-
Απορια...
Μετά από το παιδεμα που είχα πριν μερικές μέρες λύθηκε και δούλευαν όλα τέλεια
Official global Dev+Twrp+lazyflasher
Έρχεται σήμερα ενημέρωση 125mb 8.3.8στη. Official την κατεβάζω και ζητάει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση μου ανοίγει στην αρχική εικόνα του Twrp. Κλείνω ανοίγω το κινητό κατά ευθείαν και μπαίνω στο Android. Μου ζηταει ξανά ενημέρωση με την 8.3.8 αλλά αυτή τη φορά 1.3gb. Την κατέβασα έκανε επανεκκίνηση και άνοιξε το Twrp μόνο του, κάτι αντικατέστησε στο cache/recovery έγινε επανεκκίνηση και άνοιξε το κινητό στο Android αλλά έχασα το Twrp μου φόρτωσε mi recovery. Είναι φυσιολογικό; Έκανα κάτι λάθος; -
Όχι είναι φυσιολογικό. Πρέπει να ξαναπεράσεις twrp+ lazyflasher.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0