Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ειμαι σιγουρος πως και αλλα ατομα εχουν γραψει το ιδιο προβλημα με εμενα , απλα οπως εινια λογικο δεν μπορω να ψαξω 100 σελιδες . Οποτε αμα ειναι ευκολο σε καποιον να με βοηθησει
.
Εχουμε και λεμε ειχα κανονικα twrp.3.2.1.1 για mi5 μεχρι που περασα μια ROM μη αρωμα και εφυγε . Πηγα σημερα να περασω την νεα αρωμα και καταλαβα πως ειχε φυγει το twrp , πηγα να κανω κανονικα το flashαρισμα οπως λεει στο αρθρο αλλα μολις κανω το command "fastboot flsah recovery twrp..." μου εμφανιζει cannot load twrp... . Μπορει καποιος να βοηθησει; ευχαριστω -
Δίνεις σωστά την εντολή ? Εάν ναι μήπως έχεις επέκταση αρχείων στο .img και δεν χρειάζεται να το βάλεις ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Δίνεις σωστά την εντολή ? Εάν ναι μήπως έχεις επέκταση αρχείων στο .img και δεν χρειάζεται να το βάλεις ?
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως κλείδωσε; Για κάνε το τεστ.
Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Καλύτερα βάλε φώτο από το παράθυρο cmd με τις εντολές που δίνεις καθώς και από τον φάκελο adb με τα αρχεία που έχει μέσα, πολλές φορές το λάθος είναι σε μικρές λεπτομέρειες
-
Eπισης δοκίμασε να βάλεις το 3.2.1.0 να δεις εάν μπαίνει
λοιπον καταφερα να περασω το twrp 3.2.1-0 αλλα , δεν μπορω να κανω καμια ενεργεια , ουτε wipe των cache ουτε καποιο flash γιατι δεν μου αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο. (προσπαθησα να περασω την 3.2.1-1 αλλα δεν μου εμφανιζει κανενα αρχειο ή φακελο). Και μολις κανω restart στο system και μετα ξανα στο twrp δεν υπαρχει και μου βγαζει το αρχικο της μαμα xiaomi. Το εχω περασει δυο φορες το twrp και τις δυο το ιδιο..
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το στοιχείο σου...Μετά ξαναπερνάς την xtrv στην εσωτερική μνήμη , όσο είσαι σε περιβάλλον twrp, εάν δεν μπορείς να την περάσεις διότι δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, την περνάς με sideload.
-
Πριν κάνεις το format data και τα χάσεις όλα βάλε το twrp και κάνε όπως σου είπε ο Μήτσος reboot to recovery και θα το δει , εάν δεν το δει πάλι κάνε unmount το mtp κάι πάλι mount και πάλι reboot to recovery
Όλα μια χαρά φαίνονται μέχρι στιγμής παιδιά, περαστικε η 8. 6.21 επιτυχώς και υπάρχει και το twrp. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις άμεσες απαντήσεις
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0