Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
παιδιά έβαλα την 8.11.15 πριν είχα την 8,10,11 και φαίνεται να δουλεύει κανονικά πήγα να βάλω και την 8.1_wayne_arΩma_Stable_V10.0.2.0 να δω μήπως είναι καλύτερη αλλά δεν το τελείωσα , είπα μην το σκαλίζεις τώρα που δουλεύει. εσείς τι προτείνετε ??? είναι καλύτερη??? μία παρατήρηση για το ιντερνετ και το σφάλμα dns σε άλλο router έπιασε δεν ξέρω γιατί , φταίει το router ??? από άλλη συσκευή δεν μου παρουσιάστηκε πρόβλημα!!!!
-
-
-
Όπως σου είπα και εχτές, σημασία έχει να δουλεύει σωστά, όπως θες, και όχι ποια ρομ έχεις ή αν κάνεις αναβαθμίσεις...δώσε του και 2-3 μέρες να στρώσει και τουλάχιστον για ένα διάστημα απλά απόλαυσέ το...όπως του αξίζει και φυσικά σου αξίζει
-
@NasDriver Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις προηγούμενες συμβουλές. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την dummy από το anti-4-whyred.zip, αλλά και πάλι μου έβγαλε FAILED. Όταν δίνω την εντολή getvar anti μέσω cmd η απάντηση που παίρνω είναι κενό. Παρακάτω παραθέτω και screenshot. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και είμαι σε απόγνωση.
-
Αρχικά πρέπει να ενημερώσεις το προφίλ σου με την σωστή συσκευή για να ξέρουμε για ποιο κινητό γράφουμε.
Το dummy θα το πάρεις από κάποια fastboot rom και ΟΧΙ από άλλο κινητό(δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα αλλά κάνε το σωστά)
Φαντάζομαι έχεις ξεκλειδώσει κανονικά με τον tool έτσι; -
Μιλάμε για το redmi 6 pro πάντα, σωστά ?
Ποιο TWRP δοκιμάζεις να περάσεις ? -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0