Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ο/H beerman63 έγραψε:
επισης πρέπει να φλασαρεις το magisk η το lazyflsher λόγω οφισιαλ μετά από αναβάθμιση θα πρέπει να τα ξαναπερασεις γιατί χάνονται!!!!!
Ηλίας -
-
Καλημέρα, έβαλα το twrp στο Poco f1 και παρατηρώ ότι όταν μπαίνει μέσα κολλάει η οθόνη στην αρχή δεν αποκρίνεται ότι και αν πατάω και μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και ακούει.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα, έβαλα το twrp στο Poco f1 και παρατηρώ ότι όταν μπαίνει μέσα κολλάει η οθόνη στην αρχή δεν αποκρίνεται ότι και αν πατάω και μετά από λίγο ξεμπλοκαρει και ακούει.
-
Καλημέρα φίλε, έβαλα έτσι για δοκιμή την eu την 8.12.7. χτες είχα προλάβει να περάσω και την κανονική την dev 8.12.7. από την στιγμή που έβαλα την eu παρατηρώ το ίδιο κόλλημα μερικές φορές στην οθόνη σε καμία σελίδα σκρολαρω και δεν κάνει τίποτα για 1 δευτερόλεπτο. Ενώ με την official Dev δεν είχα αυτό. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα από το recovery??
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
-
-
Το κατάλαβα, ξαναγύρισα στην global dev official και όλα καλά. Ευχαριστώ.
Ο/H BanditGR έγραψε:
Όχι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Οι διαφορές στη συμπεριφορά οφείλονται στο γεγονός ότι δεν μιλάμε για ίδιες ROM (άσχετα από την έκδοση τους). -
παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση έχω το redmi note 3 pro kenzo και είδα ότι υπάρχουν καινούργιες εκδόσεις twrp με νούμερο 3.2.3-4Α9 και 3.2.3-2 tools. Τι διαφορά έχουν αυτές μεταξύ τους και ποια μου προτείνετε να βάλω έχω την τελευταια stable γιαυτο το μοντέλο.
-
-
εγκατέστησα την πρώτη και δυστυχώς δεν μου μπαίνει σε recovery μου βγάζει για μερικά δευτερόλεπτα το εικονίδιο με την έκδοση και μετά μου βγάζει πάλι για λίγα δευτερόλεπτα το logo miui με φουλαρισμένη την μπάρα και μετα ανοιγει κανονικά το κινητο. Τι πατάτα έκανα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0