Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
ναι
-
-
δεν μπορω να μπω σε recovery απο το κινητο
-
-
Από τη πρώτη σελίδα με το δεύτερο τρόπο.
-
ολα εντάξει αδερφέ απλά καθυστέρησα γιατί έπρεπε να κατεβάσω πάλι τους drivers γιατι ειχα κανει format. Για να μην ανοιγω νέο θέμα και αν γνωρίζεις φυσικά. Εδω και δυο τρείς μέρες έχει φαει σκαλωμα το fb και το messenger και δεν μπορω να κανω σύνδεση σε αυτα με δεδομένα κινητου ενω με wifi λειτουργεί μια χαρά. Ακομα και μεσα απο browser δεν μπαινει και λεει να ελεγξω την συνδεσιμότητα έχω κανει ολους τους καθαρισμούς και ειμαι ενα στάδιο πριν το restore μηπως γνωρίζεις τι μπορει να φτάει. Εχω την τελευταία aroma για το kenzo
-
Δες μέσα σε:
Security, data usage, restrict data usage
μήπως έχεις κόψει τη δυνατότητα στις συγκεκριμένες εφαρμογές να χρησιμοποιούν δεδομένα. -
το εχω κανει και αυτο και με το apn εκανα επαναφορα αλλα τιποτα οι αλλες εφαρμογες λειτουργουν μια χαρα
-
παιδιά sos, ξαφνικα εμεινα χωρις κινητο. Εχω ξεκλειδωτο bootloader και εγκατεστησα την twrp 3.2.1.0. Ενω η διαδικασια εγινε κανονικα και μπηκα κανονικα στην TWRP, μετε την επανεκινηση το τηλεφωνο δεν ανοιγει με τιποτα και εχει κολλησει στο logo της mi. Exω to redmi note 5a prime
-
Βάλε του και αυτό το ζιπάκι όσο είσαι σε περιβάλλον TWRP , install το συγκεκριμένο αρχείο και reboot , θα ανοίξει.
Download lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip • DroidMirror
TWRP και official ROM δεν πάνε μαζί , είναι τσακωμένα , θέλουν και lazyflasher ή magisk για να τους τα βρεί. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0