Έκανα επεξεργασία του μνμτος. Μετά την εγκατάσταση μπαίνει σε fastboot.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Απ ότι θυμαμαι θέλει λίγο μάζεμα το notch.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ποιο κατέβασες και με ποιο τρόπο το περνάς?
Βάλε αυτό'
mediafire.com/file/7axodw6t26t…hellas_ss_35size.img/file
με εντολες
flash & boot. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ποιο κατέβασες και με ποιο τρόπο το περνάς?
Βάλε αυτό'
mediafire.com/file/7axodw6t26t…hellas_ss_35size.img/file
με εντολες
flash & boot.
Το περασα ως IMG από το ήδη υπάρχων twrp και στην επανεκκίνηση στο καπάκι σε recovery μπαίνει σε , fastboot. Αλλά μια με συνδυασμό τον πλήκτρων πάλι σε fastboot μπαίνει. -
-
Να τα πάρουμε με σειρά. Είμαι με το official twrp και με την 9.1.10 από xiaomi.eu. Από κεκτημένη ταχύτητα το έβαλα αυτό μου μου έδωσες τώρα ως img από το ήδη υπάρχων twrp και όχι από εντολές μέσω cmd. Παρόλα αυτά το εγκατέστησε και με την εκκίνηση σε αυτό ζήτησε decrypt data. Δεν έκανα, και ξαναέβαλα μέσω cmd το original. Πάντως αφού πάτησα no στο decrypt για να παίξω λίγο εντός, παρατήρησα πάλι touch delay περίπου 5 δευτερολέπτων.
-
ΟΚ, ανεβαίνει με το παλιο kernel Που δεν είχε θέμα στο touch..
/beryllium3.2.3-7_hellas.new.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να το στήσω από την αρχή γτ κατι δεν μου αρεσει σε όλο αυτό.
#και με polaris-dipper ειχα τα ίδια(οχι με touch αλλα με boot) αλλά τελικά έστρωσε -
decrypt γιατί ζητάει όμως μη κάνουμε και στήνουμε πάλι απο την αρχή τηλέφωνα.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αυτό είναι άλλο καπέλο και ψάχνουμε να βρούμε λύση.(ίσως φταίει και εκεινο το κερνελάκι)-δοκιμασε με το αλλο
Δοκιμάζεις boot και όχι flash τα twrp για να είσαι σίγουρος.
Αν κάνεις flash και ζητήσει κωδικό γυρίζεις στο παλιό λειτουργικο. -
-
Λειτουργικό twrp εννοείς. Οκ.
-
Δυστυχως , το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω συσκευές για δοκιμή.
ΑΚόμη και στο Polaris Που έχω, έπρεπε να το κάνω official για να ολοκληρώσω το twrp γιατί ενώ δούλευε μετην xtrv κανονικα αν πήγαινες να το
περάσεις με official εκανε κόλπα.
Αν δεν μπει και αυτό σωστά που σου έδωσα ξεκινάω άλλο με την πρώτη ευκαρία + Notch.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0