Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Απο το TWRP ? η μεσα απο το κινητο?
-
Μέσα από το κινητόΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
ρε παιδες πειραζει που δεν μπορω να δω που βρισκετε?
-
Σου λέει από developer options...
Χτύπα επτά φορές το miui version , να ενεργοποιηθούν τα developer options... -
εχω παει εκει μην αρπαζεσαι. απλως την επιλογη για τα επιπλεον εικονιδια δεν βρισκω.
-
καλημέρα ,μετά από αρκετές προσπάθειες πέρασα το TWRP cepheus_3.3_system_04-05-19_blue και μετά την ελληνική rom
η διαδικασία που ακολούθησα ήταν να περάσω πρώτα το TWRP της L TEAMμε εντολές adb και μεσώ αυτής το cepheus_3.3_system_04-05-19_blue καθώς δεν φλασαρε από την πρώτη ,το προσπάθησα 3-4 φορές και κάθε φορά στο boot με έβγαζε στο fastboot,έτσι δοκίμασα να φλασαρω πρώτα αυτή της L Team μετά factory reset πέρασμα του cepheus_3.3_system_04-05-19_blue μέσω otg και πέρασμα της ελληνικής rom πάλι μεσώ otg γιατί φοβόμουν στο boot μην με πάει στο stoc recovery η σε fastboot mode όλα πήγαν καλά το τηλ έχει τώρα την τελευταία ελληνική rom και δουλεύει μια χαρά,βέβαια δεν έχω κάνει επανεκκίνηση σε recovery γιατί δεν ξέρω αν θα κάνει boot σε recovey η stock recovery κάποια στιγμή θα δοκιμάσω. Ελπίζω να μην έχω προβλήματα όταν περάσω το update της rom
Αυτά απ'εμενα ευχαριστώ και θα επανέλθω με νεότερα -
Ο/H olafeone έγραψε:
εχω παει εκει μην αρπαζεσαι. απλως την επιλογη για τα επιπλεον εικονιδια δεν βρισκω. -
Ενεργοποίησε τις ρυθμίσεις προγραμματιστών όπως σου λένε παραπάνω μετά πας στο επιπλέον ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστών και επιλέγεις την ρύθμιση extended power menu. Αφού το κάνεις αυτό μετά όταν πατάς επάνω στο reboot τότε θα εμφανίζονται οι 2 extra επιλογές fastboot ή recoveryΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
εχω παει εκει μην αρπαζεσαι. απλως την επιλογη για τα επιπλεον εικονιδια δεν βρισκω.
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H olafeone έγραψε:
-
-
επειδη εμενα δεν μου το βγαζει πουθενα ρωτησα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0