@geoanto555χαιρετω.τελικα θα κανεις κατι για lavender;παλι εχω ενα που δουλευει,αλλα οι ρωσοι ειναι σωβινιστες
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
-
-
εχω κανει φορματ.καντο αν θες σε παρακαλω κ σου γραφω τι θα γινει.ευχαριστω
-
-
Γιωργη,δουλευει τελεια.ουτε αποκρυπτογραφηση χαθηκε,πηρα αντιγραφο χωρις κοκκινα γραμματα κτλπ.σε ευχαριστω πολυ
-
-
υποπτευομαι οτι κανοντας αναβαθμισεις με τις νεες ρομ φευγει η αποκρυπτογραφηση κ μετα χρειαζεται νεο twrp.θα φανει.
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
Καλησπέρα,
Να ρωτήσω κάτι που με έχει μπερδέψει στο tulip μου... Τρέχω την τελευταία XTRV Developer και κάνω update αμέσως μόλις κυκλοφορεί.
Με τις τελευταίες ROM που πλέον το TWRP δεν μπορεί να κάνει decrypt data, πως μπορώ να κάνω backup τα πάντα στην κάρτα SD ώστε να κάνω ξανά ένα format data και μετά να κάνω restore από το backup?
Όλη αυτή η διαδικασία φυσικά για να αποφύγω να στήσω όλο το τηλέφωνο ξανά από την αρχή γιατί είναι αρκετά χρονοβόρο.
Βρήκα αυτό σε "γειτονικό" forum: twrp-3.3.1-V6-tulip-unofficial.img - Google Drive
Το οποίο κάθεται τέλεια στην οθόνη του tulip με το notch και έχει default theme όπως το θέλω, δεν κάνει decrypt όμως ούτε αυτό δυστυχώς.
@geoanto555 θα μπορούσες να φτιάξεις ένα custom version του δικού σου TWRP βασισμένος στο παραπάνω όσον αφορά στην εμφάνιση, στο boot image και τα σχετικά με την οθόνη;
Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0