Γιώργο μου γράφει ότι είναι corrupted to fileΟ/H geoanto555 έγραψε:
Το 3,2 δούλευίε σγουρα αλλά δυστυχώς το έσβησα καταλάθος και δεν μπορώ να το επαναφέρω.
Ελπίζω να ειναι οκ αυτό.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
Ok μπήκα το έκανα install. Κάνω format data -> back -> reboot -> recovery και μου βγαζει να κανω install το twrp app. Δοκιμασα και Do not install αλλα και install και στα δυο με πετάει στο Mi-recovery 3.0 που έχω μόνο τις επιλογές Reboot, Wipe Data, και Connect with MIAssistant. Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Πάτησα μια φορα Reboot -> Reboot to System και μου ξαναέβγαλε να στήσω το tablet σαν την πρώτη φορά.
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το twrp τι το θέλεις; Θα βάλεις custom?
-
-
Το twrp το περασα και χτες... αλλα κολλησα οπως περιεγραψα παραπανω.
Το περασα με τον δευτερο τροπο το εκανα εγκατασταση, boot μετα απο το twrp, μου ζητησε κωδικο πατησα cancel, μετα format data αλλα μετα οταν παω πισω στην αρχικη και recovery -> reboot δε μου ξαναανοιγει το twrp αλλα με βαζει στο mi recovery 3. Κανω καπου κατι λαθος;
Πρωτα δε θα πρεπει να γινει decryption ωστε να μπορεσω να κανω wipe data μετα ωστε να flasharw την custom? -
αυτο σου είπα, θα κανεις format και μετα αντι να κανεις reboot recovery θα κανεις reboot bootloader και θα το ξανα περάσεις ελπίζοντας ότι δεν θα βρεις κρυπτογραφημένο userdata
-
-
υπαρχει password για τις twrp ?
Ακυρο το βρηκα!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0