Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι που επηρεάζει την λειτουργία του twrp κανονικά σε κάνει τα wipe.
Είναι κάποιο λάθος στο string xml κάποια λέξη του έφυγε του Γιώργου
Θα το δει ο @geoanto555 και θα το διορθώσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και άλλο πρόβλημα με το φλασαρισμα του Dolby
λες και ηρθε αλλη συκσευη απο χθες ολο προβληματα -
γυρισα στο 3.2.3 και δουλεψαν ολα μια χαρα μαλλον θα μεινω εδω η 3.3 εχει θεματα
-
-
Θα το δοκιμάσω
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν κατεβαίνει με τίποτα από το κινητό
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χθες αναγκάστηκα να κάνω κι εγώ επαναφορά από twrp backup (nandroid), αλλά με κλείδωσε απέξω ζητώντας κωδικό - τον οποίο και έβαλα σωστά - παρόλα αυτά δεν... Έτσι αναγκάστηκα να στήσω από την αρχή με format κ.λ.π. Αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πως παίρνουμε backup και κάνουμε επαναφορά χωρίς να συμβεί αυτό, παράκληση δώστε link (και θεωρώ ότι θα πρέπει να μπεί επισήμανση στο πρώτο post). Ευχαριστώ προκαταβολικά...
Υ.Σ. Συσκευή mi note 3 (Jason) με τελευταία xtrv dev"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο/H cacau έγραψε:
αλλά με κλείδωσε απέξω ζητώντας κωδικό -
-
Τετραψήφιο κωδικό, δεν υπάρχει περίπτωση να τον έδωσα λάθος..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
-
Χμμ... μάλιστα, ποιά αρχεία? "Δυστυχώς" έχω το τελευταίο twrp red..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0