για να μαθει να το κανει.Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί να μην τραβήξει το twrp μέσα στο cmd , με drag and drop;
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Αργότερα με την πρώτη ευκαιρία πάλι.
Νομίζεις ότι ήξερα ότι γίνεται με σύρε και πέτα.
Τώρα το μαθαίνω το αυτονόητο
-
To θέμα ειναι να μάθεις τα βασικά και όχι την εύκολη λύση.
Δεν προσθέτουμε ποτέ κατάληξη αν δεν είναι ενεργοποιημένες αυτές και δεν την σβήνουμε αν είναι(ενεργοποιημένες.)
Ανοιγουμε πάντα το τερματικό μέσα από το φάκελο που εκτελούμε και έχουμε το twrp.
Με αυτά έχεις πολλές πιθανότητες να το πετύχεις, -
ok πετυχε με αυτον τον τροπο.
ποια ρομ θα κατεβασω τωρα , δωστε ενα λινκ γιατι δεν ειχα κατεβασει και μου εσβησε ολην την ρομ και δεν το ειχα κατεβασει για να εγκαταστησω -
Για developer εδώ
[Miui 11 9.10.17] Διανομή των νέων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 19 συσκευές
Θέλει βέβαια τα γνωστά format, reboot, factory reset, reboot, install... -
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9_9.10.17_v11-10.zip
Mi 9 cepheus δεν έχεις; Αααααα έχει δίκιο ο @geoanto555
Εγώ προτιμώ να στηρίζομαι σε δικό μου ψάξιμο , που ότι και να πάθει το κινητό μου να ευθύνομαι εγώ και να μην μου φταίει κανένας άλλος , αλλά να τα χώνω στον καθρέφτη μου. -
με ποιό τροπο θα περάσω την ρομ στην συσκευή ? Νόμιζα ότι θα περνούσε το αρχείο από τον υπολογιστή στην μνήμη του τηλεφώνου αλλά δεν!
Με adb ?? ή αλλο τρόπο ?? -
-
μονο σε twrp ανοίγει το κινητό, ναι μεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής, ανοίγω την μνήμη στον υπολογιστή και ενώ το μεταφέρω και δείχνει την μπάρα μεταφοράς, μεταφορά δεν γίνεται.
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Το έχω κάνει αλλά τώρα που το σκέφτομαι μήπως έσβησα το ss ?? Μήπως υποσυνείδητα μου πήγε ναζιστικό ?? Θα το ξαναδοκιμάσω !
OffTopicη φάση που σε τρολλάρει το model-extension!
-
''Θα βοήθουσε για αρχή να κάνεις format data για να δεις αν αλλάξει κάτι.
Πρώτα θα μπεις στο σύστημα όμως κ θα ξαναγυρίσεις σε twrp για να είμαστε σίγουροι .''
@geoanto555 έκανα format Data μπουταρα και ξαναέκανα format Data και το recovery έστρωσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0