Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
ναι αλλαξε σε 28-11,παντως εξακολουθω να μη μορω να παρω backup και λογικο φανταζομαι μιας που πρεπει να κανω format data για να φυγει η κρυπτογραηση απο το κινητο σωστα?
-
Τελικα έκανα αναβάθμιση της Ρομ μεσα από το κινητό, έβαλα τον κωδικό μου στο recovery και πέρασε κανονικά την τελευταία ρομ χωρίς να χάσω τίποτα .Σε ευχαριστώ πολύ @geoanto555 για την βοήθεια σου
-
-
Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά είναι πολλά τα μηνύματα για να τα διαβάσω όλα. Έχω εγκαταστήσει σε redmi 5 plus το twrp αλλά επιμένει να εμφανίζει το εργοστασιακό recovery. Μπορώ να μπω μόνο με fastboot boot twrp.img. Έχω εγκαταστήσει την ελληνική rom κι ακόμη κι από την επιλογή recovery μου εμφανίζει το εργοστασιακό. Έχει κατέβει ενημέρωση για τη rom αλλά στην επανεκκίνηση πάλι εμφανίζει το εργοστασιακό recovery και δεν γίνεται η ενημέρωση. Τι πρέπει να κάνω;
-
-
Έχω ακολουθήσει αυτή τη διαδικασία ακριβώς. Την πρώτη φορά κάνει είσοδο σε twrp και την επόμενη ξανά σε mi recovery. Έχω φλασάρει το twrp και μέσα από το twrp πάλι τα ίδια.
-
Πρέπει να περάσεις custom rom αμέσως μόλις περάσεις το twrp, αλλιώς σε γυρίζει πάλι σε stock recovery.
Πέρασε.παλο το twrp το κατάλληλο για τη συσκευή σου σύμφωνα με τον οδηγό του νήματος και άμεσα τη custom rom της αρεσκείας σου. -
Ο μόνος τρόπος; Επίπονο αλλά θα το προσπαθήσω αν είναι σίγουρο. Παρεμπιπτόντως ήθελα να να αναφέρω πως ο λόγος που ξεκίνησα όλη τη διαδικασία είναι πως μετά την ενημέρωση σε miui 11 της official rom είχα σοβαρά θέματα με τη διάρκεια της μπαταρίας. Προσπάθησα να βρω τι την ξελιγώνει αλλά δε βρήκα λύση. Κατέβασα λοιπόν την XTRV και βρήκα την υγεία μου. Μπράβο για την πολύ ωραία δουλειά.
-
δε ξερω αν εχει αναφερθει..
το twrp για το redmi note 8t οταν ενεργοποιηθει το κλειδωμα μετα απο αναμονη, δε ξεκλειδωνει μετα. μενει κολλημενο στην οθονη ξεκλειδωματος. το απενεργοποιησα βεβαια το αυτοματο κλειδωμα, οκ, απλα το αναφερω μιας και ειναι σε test μορφη.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
πριν λιγο ξεκλειδωσα του γιου το κινητο και το περασα και το ειδα.
μαλιστα εκεινη την ωρα εβαλα να αντιγραφει την rom, τελειωσε η αντιγραφη και αναγκαστικα το εκλεισα το κινητο με παρατεταμενο πατημα του power γιατι δε ξεκλειδωνε. οταν ξαναμπηκε στο twrp με εδειχνε αλαμπουρνεζικα στο internal memory. την εκανα wipe και ξαναπερασα το αρχειο εγκαταστασης της ρομ, αφου ειχα απενεργοποιησει το αυτοματο κλειδωμα κι ετσι προχωρησα κανονικα.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0