Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Γιωργο,αλλο το 9s, κ αλλο το 9 pro eu που εχω εγω.να ξες
-
Ο/H sisois έγραψε:
@geoanto555 χαιρετω.μηπως θα φτιαξεις twrp για το redmi note 9 pro?
Ηλίας -
αδελφε ευχαριστω πολυ.εδω δεν δινει το twrp.ειναι μονο οδηγιες
-
Ο/H sisois έγραψε:
αδελφε ευχαριστω πολυ.εδω δεν δινει το twrp.ειναι μονο οδηγιες
Ηλίας -
αυτο ειναι για 9s.εγω εχω το 9pro
-
Καλησπέρα. Με αρκετή βοήθεια από την κοινότητα εδώ ξεκλείδωσα πριν λίγο το Bootloader από ένα mi 9t που μου ήρθε προχθές από banggood .
Θέλω να το ρουτάρω και να βάλω την xtrv αλλά έχω μικρή εμπειρία.
Από ότι κατάλαβα πρέπει να του περάσω πρώτα twrp .
Καταρχήν να υποθέσω ότι κατεβάζω τελευταία έκδοση 3.3.1_12-08 για το mi 9t που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και την κάνω εγκατάσταση με κάποιον file explorer? (τον solid πχ που εχω στο κινητό μου) σωστά ;
Και το σημαντικότερο είδα ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο έχει δοθεί και μια επιπλέον οδηγία να βάζουμε μέσα στο φάκελο adb το αρχείο . Επειδή δεν έχω ιδεα τι και που είναι ο φάκελος αυτός , μπορώ να τρέξω αντί αυτού το script που εχει δοθεί; (στο μήνυμα 3.319) TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Για να μην μπλέξω να το τρέξω καλού κακου αυτό πριν από την εγκατάσταση του twrp;
Και πως το εγκαθιστώ;
Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά έχω αγχωθεί... -
-
Για να περάσω το twrp του mauronofrio στο mi 9t που φαίνεται βουνό και είμαι κάπως ασχέτως και με όχι καλά αγγλικά.
θα επιχειρήσω με τον δεύτερο τρόπο από εδώ.
Oμως με την οδηγία για mi 9t του geoanto 555 το αρχειο vbmeta_davinci.img δεν κατεβαίνει απο το mediafire .
Ετσι κι αλλιώς προτιμώ να τρέξω το script που δίνει. Γλιτώνω και απο πιθανά λάθη στην πληκτρολόγηση.
Ερώτηση: το script το τρέχω μέσα απο το twrp που θα περάσω;
-
Ο/H mixalisf έγραψε:
Για να περάσω το twrp του mauronofrio στο mi 9t που φαίνεται βουνό και είμαι κάπως ασχέτως και με όχι καλά αγγλικά.
Oμως με την οδηγία για mi 9t του geoanto 555 το αρχειο vbmeta_davinci.img δεν κατεβαίνει απο το mediafire .
Ετσι κι αλλιώς προτιμώ να τρέξω το script που δίνει. Γλιτώνω και απο πιθανά λάθη στην πληκτρολόγηση.
Ο/H mixalisf έγραψε:
Καταρχήν να υποθέσω ότι κατεβάζω τελευταία έκδοση 3.3.1_12-08 για το mi 9t που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και την κάνω εγκατάσταση με κάποιον file explorer? (τον solid πχ που εχω στο κινητό μου) σωστά ;
Για να περάσεις το twrp κατεβάζεις το twrp_flasher_davinci από εδώ, το κάνεις αποσυμπίεση, διαγράφεις το twrp.img, και στη θέση του βάζεις το νέο twrp (3.3.1_18-11) και το μετονομάζεις σε twrp.img. Μετά απλά τρέχεις το flash_twrp.bat και ακολουθείς τις οδηγίες. Εννοείται πως το κινητό είναι unlocked σε fastboot mode. -
Ο/H JanusG έγραψε:
Ο/H mixalisf έγραψε:
Ο/H mixalisf έγραψε:
Για να περάσεις το twrp κατεβάζεις το twrp_flasher_davinci από εδώ, το κάνεις αποσυμπίεση, διαγράφεις το twrp.img, και στη θέση του βάζεις το νέο twrp (3.3.1_18-11) και το μετονομάζεις σε twrp.img. Μετά απλά τρέχεις το flash_twrp.bat και ακολουθείς τις οδηγίες. Εννοείται πως το κινητό είναι unlocked σε fastboot mode.
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Σαββάτο ειναι μέρα με ελάχιστο χρόνο για μένα και θα το κάνω αύριο. Ελπίζω με επιτυχία. Αν μπλοκάρω θα .. πάρω το θάρρος να ξαναρωτήσω
Ευχαριστώ ξανά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0