Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

• Οδηγός
    • Θα πρέπει η αλλαγή να γίνει στο teamwin-recovery
      Να το κάνεις εσύ δεν ξέρω αν μπορείς, ίσως αν εξάγεις τα αρχεία του twrp και το αλλάξεις. (στο whyred έχεις επιλογή να κάνεις κάτι τέτοιο)

• @baxalo δώσε άλλη μια δοκιμή.
      Αλλαξα την splash να βγαίνει σωστά αλλά δεν ξέρω με την ανάλυση του 9 αν ειναι οκ.
      Επίσης πρόσθεσα κατι αρχεία για την δόνηση....
      twrp_joyeuse-3.4.0-26-11-2020_NT.

edit: θα ανεβάσω σε λίγο νέο με custom kernel , να δουμε τι ψάρια πιάνει... :whistling:

• Ετοιμο και αυτό
      twrp_joyeuse_3.4.0-C_K-26-11-2020

• Διαφήμιση
    • η εκδοση με τον κερνελ μπουταρει σε fastboot
      ακομα και με fastboot boot μπλα μπλα σε παει σε system is destroyed
      δοκιμαζω την αλλη και ενημερωνω..

edit: περασε την εκδοση twrp_joyeuse-curtana-RN9S-PRO_3.4.0-26-11-2020_NT
      η spash screen νομιζω πρεπει να παει ολο πιο πανω.

δονηση δε παιζει. εκανα και restore defaults. επισης κατα την εκκινηση του revovery στο log μετα το σημειο που βαζω τον κωδικο για decrypt, βλεπεις οτι εχει εμφανισει ενα μυνημα stock theme version don't match twrp version
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ωραια, να θυμηθώ το βράδυ να αλλάξω το xml για το μήνυμα που σου βγάζει.
      Με την δόνηση δεν ξέρω μάλλον κάτι μου διαφεύγει.
      Αυτό με το κερνελ περίεργο , δεν είχα κανένα σφάλμα..

• Ο/H baxalo έγραψε:

δονηση δε παιζει. εκανα και restore defaults. επισης κατα την εκκινηση του revovery στο log μετα το σημειο που βαζω τον κωδικο για decrypt, βλεπεις οτι εχει εμφανισει ενα μυνημα stock theme version don't match twrp version
      OK το άλλαξα , νομίζω είναι οκ.
      Την splash την έκανα λίγο μεγαλύτερη αν και πάλι το πρόβλημα ίσως να εμφανίζεται λόγο καμερας...
      Όποιος το θέλει ας το δοκιμάσει..
      twrp_joyeuse_3.4.0-Q27-11-2020

• μια χαρα ειναι.. εισαι ωραιος, οπως παντα.. 8)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ. Ακόμη ψάχνω να στρώσω την δόνηση. Κάτι τόσο ασήμαντο αλλα με έχει πιάσει....
      Κρατα αυτό για καμία αναβάθμιση να δούμε πως είναι σε ρομ.κλπ
      Κάνα backup δοκιμασε οταν θέλεις κ αν βγάλει σφάλμα θέλω log.εννοειται.
      Στα 9ρια είχα στήσει ολόκληρο το αρχείο από την αρχή για να μην βαραει σε dual apps

• Ανέβηκε στην πρώτη σελίδα και για το poco m3 citrus δοκιμαστικό μιας και δεν έχουμε πολλά στοιχεία...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H baxalo έγραψε:

OK το άλλαξα , νομίζω είναι οκ.Την splash την έκανα λίγο μεγαλύτερη αν και πάλι το πρόβλημα ίσως να εμφανίζεται λόγο καμερας...
      Όποιος το θέλει ας το δοκιμάσει..
      twrp_joyeuse_3.4.0-Q27-11-2020
      Γιωργο εχω την προηγουμενη εκδοση δεν ειμαι rooted .Μπορω να την περασω με το ΑΙΟ tool η πρεπει μεσω fastboot? μεσω TWRP δεν μπαινει .
    • Τι εννοεις μέσα απο twrp δεν μπαίνει;;;
      ΜΠορείς απο fastboot σίγουρα αλλα θέλω να ξέρω αν υπάρχει σφάλμα σε install images

• Διαφήμιση
    • οχι. κανενα σφαλμα.. και rom κανονικα την βαζει και magisk.. κανενα σφαλμα..