Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

• Οδηγός
    • Καλημερα. Λογικά θα βγει σωστή Ρομ android 11 για το monet σύντομα οπότε μπορείς να περιμένεις να βάλεις αυτή.
      Όπως σου είπα κ σε προηγούμενο μήνυμα μου δεν αξίζει να κάνεις downgrade σε 10 κ να αναβαθμίσεις σε 11 τις επόμενες ημέρες.
      Το όνομα συσκευής που βλέπεις σε σύνδεση με υπολογιστή δεν έχει καμία σχέση με το prop της συσκευής.
      Εκεί πιθανότατα να είναι λάθος του twrp και να μην διαβάζει το build.prop
      Η σωστή διαδικασία σε ένα twrp που βγήκε για δύο η παραπάνω συσκευές είναι να παίρνει το "όνομα της ρομ" και όχι να κραταει το δικό του.

Αν δοκιμάσει κανείς το δικό μου τελευταίο για vangogh ας μας πει αν πραγματικά το κάνει σωστά γιατί έχει βγει στην πραγματικότητα για monet.

• Ο/H Chris.mui έγραψε:

Ο/H lbchX έγραψε:

Ο/H Chris.mui έγραψε:

Λοιπν προχώρησα σε format data... reboot recovery και βρίσκομαι στην οθόνη του Twrp

Στον υπολογιστή βλέπω αυτά... αλλά δεν μπορω να κάνω copy paste σε Internal memory
      Φίλε μου να ρωτήσω, απ'ό,τι φαίνεται έχουμε το ίδιο τηλέφωνο με την διαφορά βέβαια όπως έχω αναφέρει στον Γιώργο ότι πιθανότατα λόγω ενός TWRP που πήγα να βάλω από αλλού υο βλέπει ως Lite Zoom αλλά μου είπε ο Γιώργος ότι δεν υπάρχει θέμα γενικά!To the point..... ποιά Miui έχεις?
      Έβαλα την XTRV 12 για monet. Όπως λέει και ο φίλος ίσως και εσύ έβαλες ρομ για το zoom οπότε με το σωστό twrp (που αναφέρει ο Γιώργος) βάλε την XTRV για το monet. Δεν αλλάζει το όνομα το twrp.
      Sent from my M2002J9G using Tapatalk
      Απλά περιμένω φίλε μου γιατί είχα μπερδευτεί και ουσιαστικά δεν είχα βάλει καμία XTRV, μόνο μια δοκιμή είχα κάνει
      με TWRP αλλά από αλλού (εμφάνιζε Mi 10 Lite Zoom, Κινέζικα ή Αγγλικά,φυσικά και εγώ όταν έβαζα το κινητό είχε κάτι φακέλους με αριθμονούμερα, πήγα για reboot system και εκεί.......... βάρεσε bootloop γιατί συν της άλλοις στο site ουσιαστικά ήταν unmodified twrp, οπότε και πέρασα από το site της Xiaomi την τελευταία Fastboot!)
    • Φίλε geoanto555 είσαι φανταστικός. Καταπληκτική η δουλειά σου σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
      Έχω το Xiaomi Redmi Note 7. Έκανα εργοστασιακή επαναφορά εγκατέστησα TWRP μέσω adb, reboot με πατημένο το Vol+ και εμφάνιση οθόνης με Ελληνικά. Χρειάζεται format data? όπως αναφέρεις στην πρώτη σελίδα;
      Έκανα και Root με το Magisk-v21.0.zip. 1. Γιατί εμφάνησε αυτό το μήνυμα; (φωτό) 2. Πως μπορώ να πάρω πλήρες Backup? Τι πρέπει να τικάρω; και 3. Πως μπορώ να βλέπω τον υπολογιστή μου από TWRP μέσω usb-otg?
      Ευχαριστώ πολύ.
      Υ/Υ Τώρα πρόσεξα ότι εμφανίστηκε εικονίδιο εfαρμογής twrp έκδοση 0.1 με όνομα apk me.twrp.twrpapp
      Έχει κάποια σχέση;
      Images
      • Screenshot_2008-12-31-18-18-05.png

154,48 kB, 600×1.300, viewed 72 times
      • Screenshot_2008-12-31-18-18-11.png

83,11 kB, 600×1.300, viewed 75 times
      • Screenshot_2008-12-31-18-56-23-002_me.twrp.twrpapp.jpg

131,5 kB, 600×1.300, viewed 81 times
      • Screenshot_2008-12-31-18-56-53-380_com.android.settings.jpg

142,34 kB, 600×1.300, viewed 58 times
    • Διαφήμιση
    • Αν κάνεις επανεκκίνηση στο twrp μπορείς να δεις τη μνήμη και τα αρχεία που είναι μέσα;
      Αν το συνδέσεις με υπολογιστή τη βλέπεις τη μνήμη και τα αρχεία που είναι μέσα;
    • Καλημερα. εχω ενα προβλημα με το poco x3, μετα απο ξεκλειδωμα και εγκατασταση του twrp 3.4.0, εβαλα την ελληνικη xtrv stable rom mui 12, τωρα οταν του δίνω reboot απο το twrp καθε φορα με βγαζει στο twrp και δεν μπουταρει την ρομ!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisska1969 έγραψε:

Καλημερα. εχω ενα προβλημα με το poco x3, μετα απο ξεκλειδωμα και εγκατασταση του twrp 3.4.0, εβαλα την ελληνικη xtrv stable rom mui 12, τωρα οταν του δίνω reboot απο το twrp καθε φορα με βγαζει στο twrp και δεν μπουταρει την ρομ!!!

Ο/H amavroudis έγραψε:

Πως έβαλες την ελληνικη xtrv.
      Πες μας τι έκανες ακριβώς.
      μαλλον σκ...α τα εκανα... λοιπον, ξεκινησα ξεκλειδωνοντας τον bootloader, μεχρι εδω οκ, μετα εκανα εγκατασταση το twrp αλλα δεν εκατσε οπως πρεπει γιατι κανει bootloop καθε φορα που του δινω reboot απο το twrp...μετα ειχα την φαεινη ιδεα να εγκαταστησω την stable xtrv rom χωρις φορματ data κλπ...μετα αφου καθε φορα μπαινει μονο του στο twrp εκανα και φορματ data...τωρα τι μπορω να κανω για να επαναφερω στην ζωη το poco? υποψην οτι θελω να του βαλω την ελληνικη xtrv rom
    • Twrp με official rom δεν θα σου άνοιγε ποτέ.
      Θέλει root για να ανοίξει...
      Τώρα θέλει απλά format data. Κανε επανεκκίνηση σε twrp με τα πλήκτρα και κάνε format data και δες...

Ποιο TWRP έβαλες;;;
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Twrp με official rom δεν θα σου άνοιγε ποτέ.
      Θέλει root για να ανοίξει...
      Τώρα θέλει απλά format data. Κανε επανεκκίνηση σε twrp με τα πλήκτρα και κάνε format data και δες...

Ποιο TWRP έβαλες;;;
      εχω βαλει αυτο που δινει ο geoanto για poco x3, 3.4.0 ,και μαλλον κατι συμβαινει με το twrp γιατι μπαινει απο μονο του κκαθε φορα που κανω restart και οχι με τα κουμπια
    • Διαφήμιση
    • Καθαρα θέλει φορμάτ data και για τους 2 σας.
      Το 7αρη την πρώτη φορά που θα βάλεις αναγκαστικά θελεκ γιατί κρυπτογραφείται ο χώρος , όχι σε twrp κ ζητάει κωδικό το σύστημα. Έτσι γυρίζουμε σε twrp κ κάνουνε φορμάτ.
      Για το x3 ισχύει ότι για όλα , κάνουμε φορμάτ.
      Αν δεν ανοίξει βάζουμε στοκ recovery κάνουμε wipe all data , reboot system κ γυρίζουμε ξανά βάζουμε το twrp.