Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
11!
-
ωχ.. δεν εχω με 11 για να ξερω. μονο οτι διαβαζω οτι 11 και magisk ειναι μαλωμενα. αλλα δε ξερω το ποσο
αν εχεις ορεξη για δοκιμες, δεν θα ειναι κακο..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
-
αν εχεις bootloop, ναι. μπαινεις twrp και dirty flash την rom παλι. δε χρειαζεται να κανεις restore backup και τετοια..
και αν θες παλι να βγαλεις για καποιο λογο το magisk, παλι με dirty flash ανα πασα στιγμη το ξηλωνεις.
edit: δεν παιζει τωρα κανονικα με twrp? ειναι η ιστορια που μπανεις με fastboot boot recovery *.img?
ειπαμε. ορεξη για δοκιμες να εχειΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Σορρυ παραξήγησις....αλλά δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα!
Απλά προνοώ καταστάσειςγια αυτό ρωτάω για backup και τέτοια...
-
-
Ο/H baxalo έγραψε:
βρε και καλα κανεις.. φυλαγε τα ρουχα σου. χαχαχα..
παντως ενα εχω να πω. ολοι μας οταν μας πιανει η μανια να κανουμε κατι τετοιο, δοκιμες, εγκαταστασεις rom κτλ, το ξεκιναμε τετοιες ωρες. χΑΧΑΧΑΧΑ..
καλο σας βραδυ
απλά επειδή μου'χες αναφέρει για το TWRP και τώρα για την ενδεχόμενη περίπτωση που πιάσει το Magisk έλεγα μήπως όντως μπορώ να κάνω rooting και να περιμένω παράλληλα μέχρι να βγει η XTRV δηλ να'χω μέχρι τότε root!
-
-
I see ok got it!
Βασικά έχω ήδη κάνει ένα fastboot λόγω του ότι όπως είχα πει είχα βάλει twrp για Mi 10 Lite Zoom όμως όταν μπήκα μέσα μου εμφάνιζε "Αγγλικά ή Κινέζικα" και από εκεί και πέρα έκανα ένα συνδυασμό και καλά για να ολοκληρώσω την εγκατάσταση και πήρα από τα 3 το μακρύτερο... οπότε bootloop
Υ.Γ. 1 Το καλό είναι ότι έχω bootloader ανοικτό
Υ.Γ. 2 Αν έχω καταλάβει καλά τον κανόνα: Root=Magisk or SuperUser και TWRP και Unroot=Official ROM & Official Recovery? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0