Λογικά θα φτάει η ρομ δεν έκανα καμία επαναφορά των εφαρμογών την πέρασα πάνω από την προηγούμενη.
[Miui 12 20.12.9/10] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
έχω και ένα άλλο πρόβλημα εδώ και καιρό με τις κάρτες sim σχετικά με το mi account μου βγάζει αυτό This phone has been associated with several Mi Accounts in a short period of time όταν πάω να προσθέσω κάποιον από τους δυο αριθμούς που έχω στην συσκευή, επίσης στην συσκευή δεν αναγνωρίζει σωστά τις δυο sim μπορεί να μου αναγνώριση την μια και να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και τις κλίσεις άλλα την δεύτερη καθόλου και ενώ έχω στην σωστή θέση τις sim θα μου εμφανίσει λάθος αριθμό. πριν καιρό είχα αλλάξει την sim γιατί δεν είχα σήμα για data ενώ είχα md και από τότε έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα. σαν recovery phone εχω βάλει έναν άλλον αριθμό της γυναίκας μου και τώρα μετά από καιρό προσπάθησα να τον αλλάξω άλλα δεν με αφήνει και μου βγάζει το μήνυμα που σας είπα στην αρχή. Η λύση θα είναι να αλλάξω και τις δυο κάρτες άλλα δεν θα μπορώ να τις βάλω γιατί όπως μου βγάζει το mi account Αυτό το τηλέφωνο έχει συσχετιστεί με πολλούς λογαριασμούς Mi σε σύντομο χρονικό διάστημα.
-
Ο/H bas13bou έγραψε:
επίσης στην συσκευή δεν αναγνωρίζει σωστά τις δυο sim μπορεί να μου αναγνώριση την μια και να έχω πρόσβαση στα μηνύματα και τις κλίσεις άλλα την δεύτερη καθόλου και ενώ έχω στην σωστή θέση τις sim θα μου εμφανίσει λάθος αριθμό.
-
Ναι σωστά και θα πρέπει χειροκίνητα μετά να τον αλλάξω μέσα από τις Sim επίσης μετά από καιρό πήγα να αλλάξω το recovery phone που έχω βάλει στον mi λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει με καμία από τις δύο Sim.
-
-
Ναι αλλάζει το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να βάλω στο mi account κανέναν από τους δύο αριθμούς και όταν γίνεται εγκατάσταση από την αρχή πχ της ρομ δεν μου εμφανίζει σωστά την μία sim και την άλλη καθόλου.
-
-
Έχω περάσει τη rom σε mi 10 που κανονικά στην Ευρώπη είναι μονοκαρτο αλλά έχει ξεκλειδωθεί η δεύτερη sim με τη rom που έχει source σε κινέζικη ρομ. Έχω το εξής θέμα. Όταν αλλάζω κάρτα για χρήση δεδομένων κάποιες φορές ανοίγουν και κλείνουν τα δεδομένα συνεχόμενα χώρος να μπορεί η δεύτερη sim να συνδεθεί. Αυτό συμβαίνει πάντα με οποία κάρτα έχω sim2. Στο *#*#4636#*#* ποια λειτουργία δικτύου να επιλέξω; Εννοώ ποιο συνδυασμό bands? Πιστεύω ότι εκεί οφείλεται το πρόβλημα. Συνδέεται με λάθος συνδυασμό στο δίκτυο κινητής και κάνει αποσυνδέσεις. Μόνο του τρώει κολλήματα μόνο του ξεκολλάει μετά από πολλά airplane mode on/off. Δεν ξέρω τι να κάνω. Το έχει άλλος κανένας;
Επίσης δεν έχω aggregation δηλ 4g+ για κανένα λόγο. Ούτε volte. -
@geoanto555 το πρώτο προβλήματα σχετικά με τις εικόνες που ανέβασα μου το έβγαλε αφού είχα περάσει την ρομ, μου το βγάζει κάθε φορά που πάω να μπω στο twrp. το δεύτερο πρόβλημα με τις σιμ το έχω αρκετό καιρό τώρα πάνε τρεις μήνες από τότε που άλλαξα συσκευή.
-
Παίδια , twrp είναι το πρόβλημα , δεν έχει να κάνει με τη Ρομ ..
Μπορείτε να αλλάξετε twrp για να τσεκαρετε ..
Όλα αυτά εμφανίζονται κατά το decryption .. -
Θα μπορούσε κάποιος με 4g ή καλύτερα και 5g να μου πει τι είναι επιλεγμένο στα δίκτυα πατώντας το *#*#4636#*#*?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0