Καλησπέρα, χρησιμοποιεί κάποιος τους αισθητήρες Xiaomi Mijia Thermometer Hygrometer 2 ; Τους έχω συνδέσει με Bluetooth μέσω της εφαρμογής mi home, ενώ συνδεομαι πχ σε ένα μόλις πάω πίσω να πατήσω στον 2ο αισθητήρα χάνεται η σύνδεση με τον πρώτο και πρέπει να πατήσω πάνω του για να συνδεθεί εκ νέου.. Αν τα χρησιμοποιεί κάποιος χωρίς gateway αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα; (Περιμένω και το gateway σύντομα). Ο αδερφός μου πχ τα έχει και τα 3 συνδεδεμένα και του δείχνει στην αρχική οθόνη του mi home τις θερμοκρασιες χωρίς να χρειάζεται να μπει σε κάθε αισθητήρα χωριστά, ενώ εμένα όπως είπα παραπάνω πρέπει να μπαίνω στον κάθε αισθητήρα και να περιμένω να συνδεθεί για να μου δείξει την πληροφορία.
Xiaomi Mijia Thermometer Hygrometer 2
-
-
Ναι ετσι δουλεουν αυτά χωρις bt getaway.
Βγαίνεις απο το ενα μπαίνεις στο αλλο
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Γεια σας.
Πρόκειται να αγοράσω αυτό εδώ.aliexpress.com/item/1005001447…t.0.0.7f083c007beJmP&mp=1
Σκέφτομαι για 3 συσκευές και να τις έχω σε διάφορα δωμάτια.
Έχουν και αυτα cn έκδοση και global έκδοση. Στο κινητό μου (poco x3 global ) έχω το πρόγραμμα mi home.Χρειάζεται κάτι άλλο. Τοgateway θα το χρειαστώ αναγκαστικά;
Ευχαριστώ -
-
Και τα δύο κανουν την ίδια δουλεία ??? -
-
καλημέρα παιδιά, να ρωτήσω και γω κάτι. Υπάρχει τρόπος να συνδέσουμε αυτή τη συσκευή και γενικά συσκευές xiaomi με google assistant?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0