Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι για αναβάθμιση. Παραθέτω και screenshot του κινητού
Αναβάθμιση λειτουργικού σε redmi 4
-
-
Έχεις μαϊμού rom επάνω στο τηλέφωνο σου.
Θέλει δουλίτσα...
@makis1024 ανέβασε τις οδηγίες σου σε παρακαλώ...
-
-
Το redmi 4 prada εάν είναι 720x1280 ή redmi 4 prime εάν είναι 1920x1080 markw.
Driver για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και flash σε download mode μια τελευταία fastboot rom για το αντίστοιχο μοντέλο με mi flash. Όταν μπεις stock recovery με vol+ και Power παρατεταμένα , κάτω δεξιά αλλάζει η γλώσσα σε Αγγλικά και κάτω αριστερά είναι το download mode που είναι το edl mode σε markw, prada , rolex.
Χρονισμό από τα τρία μοντέλα prada , rolex , markw μόνο το markw είχε 2.0 GHz , με τον sd 625 άρα markw ή redmi 4 prime 3/32.
Τα 430 και 435 είχαν χαμηλότερο. -
@makis1024 Φίλε Μανώλη γειά χαρά μετά από πάρα πολύ καιρό, προσωπική άποψη εκφράζω, δεν ξέρω αν πραγματικά αξίζει να γίνει από unoficiall σε oficiall, πλέον δεν αξίζει η υποστήριξη από την μαμά xiaomi η από τα forum. Νομίζω ότι και εδώ πρέπει να εγκαταληφθει μία μεγάλη μερίδα κινητών, όπως πράττει η μαμά xiaomi.
-
@derveni φίλε μου Χρήστο , εάν περάσει official σε markw και ξεκλειδώσει επίσημα με twrp του περνάει μια custom rom 8 , 9 , 10 havoc , lineage , pixel experience και έχει άλλο κινητό.
Android 10
lineage-17.1-20201206-UNOFFICIAL-markw.zip -
@makis1024 Τι να πω εδώ μπαίνει σε test η μετά 12 εποχή MIUI και ο φίλος θα είναι 10
προσωπικά θα το έδινα στο ανηψακι να παίζει, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι άλλος θα αποφασίσει, καλό βράδυ και καλές γιορτές.
-
Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το κινητό το έχω δώσει στον γιό μου και δεν μπορώ να το συνδέσω με κανενα λογαριασμό. Ζητάει αναβάθμιση. Αν είναι εύκολο να ανεβάσει κάποιος αναλυτικά τι να κάνω (διαδικασία. Έχω πάρει αντίγραφο.
-
Εδώ ο αναλυτικός οδηγός driver για snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Οδηγίες εγκατάστασης
Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A
Η fastboot Ρομ που θα βάλεις είναι η τελευταία global stable
markw_global_images_V10.2.2.0.MBEMIXM_20190422.0000.00_6.0_global_7e9366b564.tgz
Με mi flash
MiFlash20181115.zip
Βάζεις με vol+ και Power από κλειστό σε stock recovery panel και προχωράς με download mode και flash με mi flash.
Είναι σαν αυτόν τον οδηγό με την διαφορά ότι θα φλασάρεις σε edl download mode.
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Πιό αναλυτικά δυστυχώς δεν μπορώ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα