Διαφήμιση

Redmi note 9 pro (διαφορά προβλήματα)

• Ο/H elpa02 έγραψε:

Απο τη voda που εχω
      Με cosmote που έχει η κόρη μου δεν τις κάνει τέτοια προβλήματα :(

Με εξαίρεση ότι κάποιες φορές δεν μας ακούει και θέλει reboot :/
    • με ένα φίλο τεχνικό δικτύων κινητής που το συζηταγα μου είπε να δοκιμάσω να κλείσω το VoLTE. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μου βγάζει μόνιμα το εικονίδιο δίπλα στο σήμα είχα ψάξει να το βρω στις ρυθμίσεις. Δε το βρήκα πουθενά. Όμως το ίδιο τηλέφωνο με τη μαμισια ROM έχει την επιλογή για το VoLTE εκεί που έχει και τη ρύθμιση για το wifi calling. Στο sim card settings. Η δικιά μας ROM 12.0.3 stable δεν έχει αυτή την επιλογή.
      Πώς απενεργοποιω το VoLTE?
    • πατησε να κανεις κληση και πληκτρολογησε *#*#86583#*#*
      θα σου βγαλει αντιστοιχο μυνημα για το volte.
      πηγαινε μετα ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-ολα τα χαρακτηριστικα και πατησε 5 φορες πανω στο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης. θα σου ανοιξει παραθυρο με πληροφοριες για την καρτα κινητης σου.
      μπαινεις μεσα στην αντιστοιχη θεση 1 ή 2 αναλογα που εχεις βαλεις την sim σου.
      εκει τσεκαρεις οτι το volte ειναι ανενεργο. αν οχι πατησε μια φορα επανω στο ισχυς πομπου κινητης τηλεφωνιας να γινει ανενεργο και μετα ξαναπατησε να γινει ενεργο παλι για να παρει την ρυθμιση.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Διαφήμιση
    • μπήκα στο μενού που μου ειπες πριν την κλήση με το *#*#86583#*#*. Έβγαλα ένα screenshot. Βλέπετε τίποτα στραβό? Υπόψη ότι δίπλα στην ένδειξη του σήματος έχω μόνιμα την ενδειξη VoLTE όπως φαίνεται και στο screenshot. Πώς φαίνεται όμως ότι είναι ενεργοποιημένο? Ποια είναι η επιλογή ισχύς πομπού?
      Images
      • Screenshot_2021-05-23-21-50-14-444_com.android.settings.png

501,67 kB, 1.080×5.200, viewed 101 times
    • disable φαινεται το volte.
      ετσι ακριβως ειμαι κι εγω και δε το χρησιμοποιει στην κληση.
      πανε στις ρυθμισεις-καρτες sim-επελεξε την καρτα σου και κατω υπαρχει χρηση volte και vowifi. ειναι ανενεργα και τα 2?
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Δεν έβαλα ακόμα στον dialer το συνδυασμό που μου είπες. Αυτός ενεργοποιεί την επιλογή για το VoLTE στις ρυθμίσεις ή το ενεργοποιεί? Για την ώρα υπάρχει μόνο το wifi calling που είναι κλειστό. Αλλά γιατί έχω την ένδειξη VoLTE δίπλα στο σήμα?
    • Πάτε τον πάροχο σου τηλέφωνο και πες του να στο απενεργοποίησει αυτός από το δίκτυο.
      Αν είναι αυτό, μόνο έτσι θα κάνεις δουλειά...

Πάτησε το *#*#volte#*#* μέχρι να δείξει disabled ,και να μπορείς να το χειριστείς από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου...
    • Διαφήμιση
    • έβαλα στον dialer το συνδυασμό ενεργοποιήθηκε η επιλογή στις ρυθμίσεις και το έκλεισα. Είναι το ίδιο με το να το απενεργοποιήσει ο πάροχος?
    • ΜΕ κλειστό το VoLTE και το wifi calling πλεον θα τσεκαρω τις επόμενες μέρες για τυχόν διακοπές στο ίντερνετ. Για να δούμε. Ευχαριστώ που παιδιά για τη βοήθεια
    • Κάνω εδώ και 2-3 μέρες δοκιμές με τους 4 συνδυασμούς των VoLTE και vowifi .Νομίζω ότι και με τα 2 ανοικτά έχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Συνεχίζουν οι αναπάντεχες διακοπές στο mobile internet (ενώ έχω 4-5 γραμμές σήμα και καλή ταχύτητα) αλλά είναι λιγότερες. Συνεχίζω και βλέπουμε. Εν τω μεταξύ ο updater μου έβγαλε ότι υπάρχει διαθέσιμη νέα ROM αλλά είναι12.01 ενώ έχουμε ήδη 12.03 !! Είναι κάποιος λάθος?
    • Διαφήμιση
    • Όχι δεν είναι λάθος. Είναι αναβάθμιση σε ανώτερη android version και "μηδενίζει"...

Απενεργοποίησε το vowifi/volte από τον πάροχο σου. Για να μην έχεις άλλο διακοπές... Σου το έγραψα ήδη τρεις φορές...