Για δες μήπως με το miflash pro μπορέσεις να περάσεις ρομ αναβάθμισης (zip file) ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
Redmi note 9 pro (διαφορά προβλήματα)
-
-
Καλησπέρα σε όλους,
μάλλον το θεμα εχει σίγουρα διατυπωθεί ξανα, αλλα πραγματικα δεν εχει μείνει κατι αλλο να κανω !
Εχω βάλει για αρκετό καιρό την Xtrv με ξεκλείδωτο το κινητό.
Εχω βάλει την επίσημη με κλειδωμένο αλλα και ξεκλείδωτο το κινητό.
Εχω δοκιμάσει αρκετές αλχημείες αλλα δεν εχω καταφέρει να εξαλείψω το πρόβλημα με τις "άσχετες" και απρόοπτες
επανεκκινήσεις.
Το μονο που δεν εχω κανει και σκέφτηκα οτι ισως λύσει το πρόβλημα ειναι να το επαναφέρω στην εντελώς αρχική του μορφή.
Δηλαδή, ακριβώς όπως το αγόρασα! Με Android 10 και MIUI 11 (μάλλον, δε θυμάμαι).
Μπορεί να γίνει κατι τέτοιο;
Υπάρχει κάποιος οδηγός; -
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις downgrade...
Αν θέλεις να το δοκιμάσεις απλά σε fastboot mode με το miflash... Και μη κλειδώσεις το bootloader... -
Γειά σου,το ίδιο θέμα είχα κι εγώ, έπειτα από αναβάθμιση στην xtrv 12.0.4.0 με τις συχνές επανεκκινήσεις.Μέχρι την 12.0.2.0 όλα ήταν τέλεια.
Μη ρισκάρεις επιστροφή σε android 10.
Εγώ πέρασα custom rom και σταμάτησαν τα προβλήματα.
Θα γυρίσω σίγουρα σε xtrv όταν βρεθεί λύση,επειδή την προτιμώ. -
δε ξερω αν ειναι το προβλημα στη rom ή απο καποια-ες εφαρμογες.
εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ για αναπαντεχες επανεκκινησεις κτλ.
απο προσωπικη εμπειρια και μονο, ποτε μου δεν ειχα αυτο το προβλημα. απο παντα με τις αντιστοιχες καθε φορα xtrv. και ομολογουμένως το εχω πιει το αιμα το κινητο απο σκαλισματα κτλ.. απο root, αλλαγες αρχειων συστηματος, magisk module, custom kernel κτλ κτλ..
Αν ειχα τετοια προβληματα θα εκανα το εξης. Περασμα την official fastboot πρωτα. Περασμα twrp. Μετα την xtrv. Χωρις καμια επαναφορα backup προγραμματων κτλ. μονο επαφες και εγκατασταση των απαραιτητων και μονο εφαρμογων (καμια τραπεζα, καμια εφαρμογη της εργασιας μου, ουτε καν facebook, messenger, launcher και σια)
Αυτα για λιγες μερες μεχρι να δω αν ειναι ολα οκ. και μετα σιγα σιγα και με δοκιμες μια μια εφαρμογη.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Επέστρεψα στην xtrv 12.0.1.0 rjzmimx!
Δεν έχω κανένα θέμα πλέον με συχνές επανεκκινησεις. Λειτουργεί σαν να το αγόρασα τώρα!
Είχα δοκιμάσει άπειρες custom roms,στις περισσότερες έβγαζε Error 7.Έκανα συνέχεια format data και wipe data κλπ και δεν έβγαζα άκρη.
Σκεφτόμουν πως ίσως να φταίει το hardware.
Μέχρι που έκανα format σε μια microSD, αντέγραψα την xtrv και πέρασε με τη μία.
Έβαλα magisk,custom kernel και πετάει! -
-
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Επέστρεψα στην xtrv 12.0.1.0 rjzmimx!
Δεν έχω κανένα θέμα πλέον με συχνές επανεκκινησεις. Λειτουργεί σαν να το αγόρασα τώρα!
Είχα δοκιμάσει άπειρες custom roms,στις περισσότερες έβγαζε Error 7.Έκανα συνέχεια format data και wipe data κλπ και δεν έβγαζα άκρη.
Σκεφτόμουν πως ίσως να φταίει το hardware.
Μέχρι που έκανα format σε μια microSD, αντέγραψα την xtrv και πέρασε με τη μία.
Έβαλα magisk,custom kernel και πετάει!
Απο που μπορώ να το κατεβάσω; Πως το εγκαθιστώ; -
Κατεβάζεις το Agni Kernel V10.6 | Stable ~ Miatoll,μπαίνεις orangefox και κάνεις install.
AGNi Kernel MIATOLL - pling.com -
-
-
Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Κατεβάζεις το Agni Kernel V10.6 | Stable ~ Miatoll,μπαίνεις orangefox και κάνεις install.
AGNi Kernel MIATOLL - pling.com
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα