Καλημέρα. Μετά την αναβάθμιση στην 12.2.7.0 (μπορεί να είναι και τυχαίο), αφήνω τη συσκευή με 100%, κοιμάμαι και όταν ξυπνήσω το βρίσκω περίπου 65-70%. Είναι φυσιολογικό; Πριν ήταν στο 94-96%
Mi 10 και κατανάλωση ενέργειας
-
-
Γιατί πιστεύω ότι δεν είναι το mi 10 αυτό βασικά;
Αλλά και πάλι δεν είναι νορμάλ αυτό
Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο τις 2 Sim το υπέθεσες;
-
-
-
Στην πρώτη δημοσίευση,δεν το αναφέρει κάπου,βέβαια.
Αυτό για τις σιμ,δεν το γνώριζα.
Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Θέμα στο miui Hellas "Mi10 και κατανάλωση ενέργειας", άρα αναφέρομαι σε Umi, "αναβάθμιση σε 12.2.7.0" συνεχίζω να βρίσκομαι στο miui Hellas και δε πήγα βόλτα σε pixel experience. Η ερώτηση είναι σαφής για το τι μπορεί να φταίει που έχω αυτή τη κατανάλωση και ασχολούμαστε με το πόσο μεγάλη την έχω,τη ρομ.
-
Μπερδεύτηκε ο φίλος και έγραψε την απορία του. Μην αρπάζεσαι...
Και προσοχή με το ύφος που γράφουμε.
Για το θέμα σου τώρα: αν ξέρει κάποιος θα σου γράψει. Δε βλέπω να έχεις θέμα με τα Google sevices... -
-
-
Καλησπέρα, ακόμα υπάρχουν προβλήματα με το Android 11 δεν δουλεύουν ούτε τα dual app την πέρασα και εγώ εχθές όπου επίσης παρατήρησα αδικαιολόγητη εξάντληση της μπαταρίας και θα παω στη dev 20.12.10Xiaomi 13
-
θα κάνω και ένα factory reset μπας και στρώσει. Αν το πρωί βρω πάλι μεγάλη κατανάλωση λογικά θα επιστρέψω στη προηγούμενη. Το αστείο είναι ότι όση μπαταρία καίει το βράδυ δε την έχει καταναλώσει όλη μέρα μέχρι τώρα, με data και παιχνίδια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0