παιδιά καλησπέρα κατοχος poco x3 nfc (global)ειμαι στην 12.0.4.0 QJGEUXM και κατεβασα την 12.0.7.0 για να την περασω αλλα εχω μια ερωτηση πρωτα.Μπορω να την περασω κατευθειαν απο τον εσωτ.χωρο του τηλεφωνου που ειναι αποθηκευμενη;το ρωταω αυτό γιατί πατησα δεξια πανω στις κουκίδες και εκει που λέει ενημερωση πακετου το πατησα μου ζητησε κατα καποιο τροπο τη ρομ επελεξα εσωτ.χωρο και μεβγαλε στην ενημερωση πακετου αλλα εκει σταματησα τη διαδικασια γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ειναι σωστο.Μπορει καποιος αν ξέρει να μου πει τι να κανω;
update σε 12.0.7.0 QJGEUXM.
-
-
-
ναι το αφησα να ψάξει και μονο του και πατησα και καμμια 10ρια να ξανακανει ελεγχο αλλα δεν εβγαζε τιποτα τωρα αν προχωρησω σαυτο που μου λες υπάρχει καποιος κινδυνος οσον αφορα το τηλέφωνο;και μια ερωτηση ακομα οι αναβαθμισεις γινονται για τα bugs που λένε;και 1 ακομα ελληνική γλώσσα θα υποστηριζει;
-
Αν το τηλέφωνο σου "σηκώνει" την αναβάθμιση θα την κάνει.
Αλλιώς θα την απορρίψει...
Για το changelog δες την επίσημη σελίδα της Xiaomi.
Εκεί μπορείς να ενημερωθείς και για πιθανά προβλήματα που παρουσιάζονται στις αναβάθμισεις από άλλους χρήστες...
Ελληνική γλώσσα έχεις και τώρα σίγουρα. Δε σου την εμφανίζει; -
ναι βεβαια ελληνική εχω κανονικα θα μου επιτρεψειςνα σεζαλισω με αλλη μια ερωτηση κατέβασα οπως ειπα την εν λογω ρομ η οποια είναι περιπου 2.5gb ομως βρηκα και αλληια να πω που είναι 338 mb καλα το λεω;ποια περναω;
-
Σε ρωτάω ξανά: γιατί δεν κάνει απλά αναζήτηση αναβάθμισης από τον updater του κινητού σου ώστε να περάσει μόνο του αυτή που θέλει;
Settings, my device, miuo version, check for updates... -
οκ θα κανω οτι εκαν και πριν δηλαδή πατημα στο πατημα μέχρι και αν τη βρει απο μονο του!σευχαριστω πολυ για τη βοήθεια και το χρόνο σου! Καλή χρόνια φιλε μου ναχεις πάντα με υγεία!!!!
-
Καλή χρονιά!
Ότι θέλεις εδώ είμαστε.
Θα σου βγάλει την αναβάθμιση και θα τη πατήσεις καο θα την ολοκληρωσει μόνο του... -
Μεγάλη προσοχή με τις ρομ που κυκλοφορούν στο telegram...πολλές από αυτές είναι beta stable που τις κυκλοφόρησαν οι beta testers και όχι η xiaomi !!!!
-
Πάντα δοκιμάζεις ολόκληρη την ρομ αλλά όπως σου είπε ο @NasDriver μην δίνεις πολύ σημασία στις Ρομ του telegram.
Αν πας να την βάλεις βέβαια λογικά θα σου πει ότι δεν είσαι "beta tester" -
παιδιά τελικά την περασα αφου πρωτα ειχα κανει οτι μου ειχατε πει να τσεκαρω για update απο το κινητο παλι.Δεν μου εβγαζε κατι και ρισκαρα!περασ αυτην που ηταν περίπου 338 mb!την εκανε χωρις κανενα προβλημα το τηλέφωνο δε μου χαλασε η έφτιαξε κατι παραπάνω.Ειδα σε ενα σχόλιο πιο πανω οτι ειναι καλύτερα να την περασω ολοκληρη (σχολιο του Nasdriver)να ρωτησω ποια η διαφορά;
-
Το σχόλιο το δικό μου ήταν ότι καλό να αποφεύγεις ρομ από το telegram γιατί οι περισσότερες είναι beta stable...όπως αυτή που έβαλες...
[Feedback] MIUI 12 Beta Europe Stable V12.0.7.0.QJGEUXM for POCO X3 / NFC Released! - POCO X3 NFC - Mi Community - Xiaomi
Η τελευταία επίσημη και θεωρητικά χωρίς προβλήματα, ήταν αυτή που είχες:
[Feedback] MIUI 12 Beta Global Stable V12.0.7.0.QJGMIXM for POCO X3 / NFC Released! - POCO X3 NFC - Mi Community - Xiaomi
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα