Διαφήμιση

Redmi Note 9 Pro Προβλημα με τις κλήσεις

• Redmi Note 9 Pro Προβλημα με τις κλήσεις

Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά,

Στο τεράστιο θέμα μου τώρα,

Αντιμετωπίζω τεράστιο θέμα με τις κλήσεις. Το τηλέφωνο είναι επαγγελματικό, χειρίζομαι πελάτες και κινδυνεύει το πελατολόγιο.
      Το τηλέφωνο είναι το Redmi Note 9 Pro. Η έκδοση Adroid e;inai h 10QKQ1.191215.002 και η έκδοση MIUI είναι MIUI Global 12.0.1 σταθερή (QJZEUXM)

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
      Είναι πρόβλημα Hardware ή Software;
      Γιατί δεν ήρθε ειδοποίηση για upgrade ενώ σε άλλα σταθερά έχει έρθει;
      Θα λυθεί το πρόβλημα ή ΄χι;
      ΕΠΕΙΓΟΝ help me!!!!
    • Το πρόβλημα έχεις με τις κλήσεις ?

Το θέμα κλήσεων είναι ανεξάρτητο από το εάν θα λάβεις κάποια στιγμή αναβάθμιση ή όχι...
    • Το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι ότι διακόπτονται στα καλά καθούμενα.
      Το ξέρω ότι είναι ανεξάρτητο, αλλά επειδή διαβάζω ότι πολλά τηλέφωνα της σειράς 9 έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις, σκέφτομαι ότι θα πιθανόν να το λύσουν με κάποια αναβάθμιση.
      Σε κάθε περίπτωση είναι θεμελιώδες πρόβλημα ότι ενώ τα τηλέφωνα δημιουργήθηκαν βασικά για να κάνουν ασύρματες κλήσεις, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!
      Δεν είναι, άρα θεμελιώδες πρόβλημα για τη XIAOMI για να το λύσει άμεσα ή να ζητήσει επιστροφή και πιθανή αντικατάσταση των τηλεφώνων με αυτό το πρόβλημα;

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν το πρόβλημα
    • Διαφήμιση
    • Απενεργοποίησε από το πάροχο σου το volte.
      Πάρε τους τηλέφωνο και πες τους να το διακόψουν προσωρινά μέχρι να επικοινωνήσεις πάλι μαζί τους.

Η γύρισε σε 3g πράγμα που σίγουρα δεν θέλεις λόγω της μείωσης ταχύτητας δεδομένων...
    • Και με απενεργοποιημένο το VOLTE , συνεχίζει το πρόβλημα.
      Τη δεύτερη λύση δεν τη θέλω.

Γενικά αυτά είναι ημίμετρα.
      Δεν είναι οριστική λύση.
    • @Babisd
      Επικοινώνησες με τον πάροχο;
      Σε όλους τους άλλους λειτουργεί έτσι...

Δε μιλάμε για απενεργοποίηση από το κινητό! Πρόσεξε το...

Και δεν είναι ημίμετρα.
      Είναι ασυμβατότητα συσκευής και δικτύου.
      Λύση θα έρθει με αναβάθμιση από τον πάροχο και το κατασκευαστή της συσκευής.
    • Ο/H Babisd έγραψε:

Το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι ότι διακόπτονται στα καλά καθούμενα.
      Το ξέρω ότι είναι ανεξάρτητο, αλλά επειδή διαβάζω ότι πολλά τηλέφωνα της σειράς 9 έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις, σκέφτομαι ότι θα πιθανόν να το λύσουν με κάποια αναβάθμιση.
      Σε κάθε περίπτωση είναι θεμελιώδες πρόβλημα ότι ενώ τα τηλέφωνα δημιουργήθηκαν βασικά για να κάνουν ασύρματες κλήσεις, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!
      Δεν είναι, άρα θεμελιώδες πρόβλημα για τη XIAOMI για να το λύσει άμεσα ή να ζητήσει επιστροφή και πιθανή αντικατάσταση των τηλεφώνων με αυτό το πρόβλημα;

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζουν το πρόβλημα
      Καλησπερα εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα χρησιμοποιω 2 παροχους vodafon + cosmote .
      Και πριν με την ρομ που ηρθε και τωρα με την δικια μας του φορουμ ολα πανε μια χαρα .
    • Διαφήμιση