Διαφήμιση

Αγορα από Ελλαδα ή εξωτερικο? + Γνωριμια

• Αγορα από Ελλαδα ή εξωτερικο? + Γνωριμια

Καλησπερα, ειμαι νεο μελος στην κοινοτητα. Αυτη τη στιγμη εχω ενα Mi 8 Lite εδω και 2+ χρονια global απο Τσεχια (Gearbest) και μεχρι πριν λιγο καιρο δεν μου εχει εμφανισει κανενα προβλημα. Εχω ξεκλειδωσει bootloader και του εχω φλασαρει custom AOSP rom. Ομως αρχιζει σιγα σιγα να χανεται η επιδοση του και τα 2 με 1.5 gb ελευθερης RAM κατεμε δεν ειναι αρκετα (Κι αυτος ηταν ο λογος γιατι αποφασισα να παω σε κατι αλλο και διαφορετικο απο το MIUI, αλλα απ' οτι φαινεται δεν υπαρχει διαφορα). Επισης η μπαταρια εχει χασει ενα πολυ σημαντικο ποσοστο με αποτελεσμα να κραταει 4-6 ωρες φορτισης, χωρις υπερβολικη χρηση, δεν το εχω παραμελησει με ταχυφορτιστες και ιστοριες.

Ειπα, δεν παει αλλο, θα ψαξω για καινουργιο κινητο. Ψαχνοντας στο skroutz βρηκα το Poco X3 και ξετρελαθηκα με τα specs, 120hz οθονη (εχω 144αρα στο pc setup μου :) ), 5000+ mah μπαταρια, ε λεω νταξει, κλειδωσα. Η τιμη του δεν ειναι τοσο κακη αλλα λεω (ΣΤΟ ΘΕΜΑ) ας το ψαξω και στο gearbest/banggood/aliexpress. Σαφως φτηνοτερο σε σχεση με τα σκρουτζομαγαζα αλλα φοβαμαι μηπως καθυστερησει οπως και με το Mi 8 Lite το οποιο εκανε καμια 10αρια μερες να ερθει Ελλαδα. Αρα τωρα, εν μεσω (ξερετε τι), ειναι καλη ιδεα η αγορα απο εξωτερικο η οχι?
    • Αγορα από Ελλαδα ή εξωτερικο? + Γνωριμια

Από το 2014 και μετά όλα τα κινητά μου είναι από Κίνα συγκεκριμένα banggood. Βασική επιλογή το χρηματικό ποσό που ήταν - είναι 100€ με 170€ λιγότερα από ότι στην Ελλάδα στην σειρά Mi της xiaomi και καμιά 50€ έως 70€ στην σειρά Redmi

Το μόνο μειονέκτημα από το εξωτερικό είναι εγγύηση. Δίνουν ένα χρόνο αν πάθει κάτι θα πρέπει να συνεννοηθείς μέσω email. Βάλε και τον χρόνο να πάει Κίνα επιστροφή Ελλάδα.

Όσο αφορά τώρα τον χρόνο παραλαβής υπολόγισε στις 15 με 20 ημέρες.

Αν όμως βρεις συσκευή από κατάστημα τους στην Ευρώπη τα πράγματα είναι καλύτερα όσο αφορά την εγγύηση για τον χρόνο παραλαβής εξαρτάται αν το έχουν σε απόθεμα.

Στάλθηκε από το Oneplus χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Το μόνο μειονέκτημα από το εξωτερικό είναι εγγύηση. Δίνουν ένα χρόνο αν πάθει κάτι θα πρέπει να συνεννοηθείς μέσω email. Βάλε και τον χρόνο να πάει Κίνα επιστροφή Ελλάδα.
      Εννοεις την μεταφορα η γενικα με το τηλέφωνο?
    • Διαφήμιση
    • Για να πάει Κίνα θέλει πιθανόν μήνα με δική σου χρέωση και για την επιστροφή αφού επισκευαστεί υπολόγισε 15 με 20 ημέρες με επιλογή αποστολής αποφύγει τελωνείου.
    • Στην πράξη πλέον ξεχνάς το θέμα εγγύησης σε αγορές από Κίνα και αποδέχεσαι πως ότι προκύψει θα πρέπει να το πας εδώ για επισκευή με το ανάλογο κόστος :/
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Για να πάει Κίνα θέλει πιθανόν μήνα με δική σου χρέωση και για την επιστροφή αφού επισκευαστεί υπολόγισε 15 με 20 ημέρες με επιλογή αποστολής αποφύγει τελωνείου.

Ο/H NasDriver έγραψε:

Στην πράξη πλέον ξεχνάς το θέμα εγγύησης σε αγορές από Κίνα και αποδέχεσαι πως ότι προκύψει θα πρέπει να το πας εδώ για επισκευή με το ανάλογο κόστος :/
      Άργησα λίγο, σας ευχαριστώ πάντως, πριν από 1.5 μήνα ήρθε το κινητό και είμαι ικανοποιημένος, από banggood :)