Διαφήμιση

Αλλαγή εμφάνισης emoji

• Αλλαγή εμφάνισης emoji

Καλησπέρα!
      Πριν μια μέρα κολλούσε απίστευτα το κινητό μου και η μόνη μου επιλογή ήταν να κάνω επανεκκίνηση ολόκληρο το κινητό με αποτέλεσμα να χαθούνε κάποιες ρυθμίσεις που είχα. Το πληκτρολόγιο μου έχει αλλάξει. Σε γενικές γραμμές το επανέφερα εκεί που ήθελα, αλλά μένει ένα ακόμη πράγμα που με ενοχλεί αφάνταστα γιατί δε με βολεύει. Πρόκειται για το πώς εμφανίζονται τα emoji και με αυτό εννοώ ότι για να δω όλα τα emoji πρέπει να κάνω κινήσεις αριστερά-δεξιά, ενώ πριν την επανεκκίνηση τα έβλεπα με κινήσεις πάνω-κάτω. Στέλνω και μια φωτογραφία για να δείτε τι εννοώ, πώς είναι τώρα. Δεν θα ήθελα να κατεβάσω επιπλέον πληκτρολόγιο από play store γιατί ούτε πριν είχα. Αλλά μάλλον με τις ενημερώσεις έχει αλλάξει:// πώς μπορώ να το αλλάξω τώρα αυτό; Να μην είναι δεξιά-αριστερά. Όταν το είχα πρωτο αγοράσει, ήταν πάλι έτσι και με αυτόματες ενημερώσεις που έκανε το κινητό άλλαξε όπως το θέλω. Τώρα όμως δεν έχει να κάνει κάποιες ενημερώσεις... Και πληκτρολόγιο έχω μόνο το gboard της Google.
      Images
      • Screenshot_2021-01-08-21-00-10-417_com.miui.notes.jpg

565,42 kB, 1.080×2.280, viewed 446 times
    • Διαφήμιση
    • Πωπω... Τελικά έπρεπε να κάνω το ίδιο το πληκτρολόγιο ενημέρωση στο play store μόλις επανήλθε στην κατάσταση που το είχα πριν... Ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση της βοήθειας!!