Ναι αλλά πριν την αναβάθμιση έστελνε με μικρά γράμματα κανονικά
(αναβάθμιση έγινε τώρα επειδή το κινητό αγοράστηκε πριν 3-4 μέρες, λογικά η αναβάθμιση πρέπει να είναι πιο παλιά ως αναβάθμιση)
Ναι αλλά πριν την αναβάθμιση έστελνε με μικρά γράμματα κανονικά
Κοίτα,
Μπορεί εσύ όντως να στέλνεις SMS με μικρά ελληνικά γράμματα, αλλά αυτός που θα λάβει το μήνυμα θα είναι όλα τα γράμματα στα Κεφαλαία εάν ενεργοποιήσεις το Alphabet.
168 χαρακτήρες σε SMS μπορείς να στείλεις μόνο με κεφαλαία ελληνικά γράμματα.
Αν στείλεις SMS με μικρά γράμματα τότε το μήνυμα δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους 82 χαρακτήρες από ότι θυμάμαι, διαφορετικά θα στο σπάσει σε δύο ξεχωριστά μηνύματα.
Μιλάω για μήνυμα στυλ γεια
Κατάλαβα τι λέτε αλλά η συγκεκριμένη Ρομ στάλθηκε μόνο στο συγκεκριμένο κινητό και δεν βρίσκω πουθενά τη συγκεκριμένη ρύθμιση για να αλλάξω να στέλνει μικρά γράμματα
Είναι διαφορετικά δομημένη η Ρομ και δεν έχει τις ίδιες ρυθμίσεις
Αν μπορεί κάποιος που έχει το ίδιο κινητό να δει που είναι η συγκεκριμένη ρύθμιση θα ήταν το ιδανικό
Καλημέρα στην ομάδα. Πριν λίγες μέρες μου ζήτησε με ποιον τρόπο θέλω να απαντάω κι αν θυμάμαι καλά οι απαντήσεις ήταν τηλέφωνο, επαφές και άλλα 2 νομίζω κι έβαλα τηλέφωνο κι άλλαξε ο τρόπος που απαντούσα και με βόλευε καλύτερα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω γιατί είχα βάλει να το απομνημονεύση? Σας στέλνω και φωτογραφία τωρινή