Διαφήμιση

Πρόβλημα με το notification led με xtrv

• Πρόβλημα με το notification led με xtrv

Καλησπέρα σε όλους.Βασικά είμαι πολύ καιρό με xtrv και δεν το είχα παρατηρήσει γιατί είχα γενικό πρόβλημα με το notification μιας και από τότε που το πήρα γενικώς δεν φαινόταν φαίνοταν πάρα πολύ αμυδρά...τώρα δεν δουλεύει καθόλου..από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένο..Το τσεκαρα στο cit και είδα ότι δουλεύει ακόμα ..όποτε θέλω 2 βοήθειες αν κάποιος ξέρει πως το ενεργοποιώ και (το κυριότερο) αν σε κάποιον φενεται το ίδιο αμυδρά αν το έφτιαξε κάπως..σε φως ημέρας δεν φενεται μόνο σε απόλυτο σκοτάδι και πάρα πολύ αμυδρά.να πάρω σπρέι με αέρα η τσάμπα τα λεφτα? υπάρχει άλλο γιατροσόφι?θα ήθελα να αποφύγω την εγγύηση γιατί για να το πάω στο μαγαζί πρέπει να περάσω επίσημη ρομ και να ξανακλειδωσω bootloader απελπισία δηλαδή ....

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
    • γενικα στο τηλεφωνο αυτο ειναι πολυ μικρο το Led. τωρα δε μπορω να καταλαβω το αμυδρα πως το εννοεις. ποσο "χαλια" δλδ :)
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Από το 1-10 ας πούμε 8 ...με φως ημέρας δεν το βλέπεις καθόλου σε απόλυτο σκοτάδι φενεται σαν μια καρφίτσα..το έψαξα σε βίντεο σε άλλους πως φενεται και πίστεψε με είναι χαοτική η διαφορά
    • Διαφήμιση
    • γι αυτο ρωτησα. μικρο μεν το βλεπω κι εγω, αλλα σχετικα εντονο.
      τωρα πως θα το φτιαξεις μονος, λιγο δυσκολο το βλεπω.. εκτος κι αν επιασε βρωμια επανω και φαινεται ετσι.. ισως με μια μπατονιετα να προσπαθησεις να το καθαρισεις λιγο.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...