@lazkal αν και έχω poco f2 παρατήρησα ότι σήμερα δεν συνδέθηκε μόνο του το band και άνοιξα εγώ το mifit. Θα το δω και αύριο και θα σε ενημερώσω αν έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Καλημέρα, παρατήρησα ότι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι δεν βγάζει τις επιλογές από το ξυπνητήρι (αναβολή κλπ) αλλά την οθόνη ξεκλειδωματος να βάλω το μοτίβο ή το αποτύπωμα. Πρέπει να πατήσω πίσω για να μπορέσω να σταματήσω το ξυπνητήρι και επίσης όταν το βάζω για φόρτιση βγάζει το λογότυπο turbo charge (όπως έκανε πάντα) σβήνει η οθόνη και ανάβει ξανά σαν να το συνδεσα πάλι στον φορτιστή κάτι που δεν έκανε πριν. Αυτά τα κάνει με την τελευταία ρομ, τα έχει παρατηρήσει άλλος;
Καλημέρα, παρατήρησα ότι όταν χτυπάει το ξυπνητήρι δεν βγάζει τις επιλογές από το ξυπνητήρι (αναβολή κλπ) αλλά την οθόνη ξεκλειδωματος να βάλω το μοτίβο ή το αποτύπωμα. Πρέπει να πατήσω πίσω για να μπορέσω να σταματήσω το ξυπνητήρι και επίσης όταν το βάζω για φόρτιση βγάζει το λογότυπο turbo charge (όπως έκανε πάντα) σβήνει η οθόνη και ανάβει ξανά σαν να το συνδεσα πάλι στον φορτιστή κάτι που δεν έκανε πριν. Αυτά τα κάνει με την τελευταία ρομ, τα έχει παρατηρήσει άλλος;
Με το ξυπνητήρι το έχω και εγώ αυτό το θέμα(mi9).Για την φόρτιση δεν το είχα δώσει σημασία αλλά ναι αυτό κάνει....
Τη φόρτιση το παρατήρησα το βράδυ επειδή άναβε η οθόνη ξανά.. Αλλά αυτό με το ξυπνητήρι είναι θέμα μέσα στον ύπνο να πρέπει να πατήσεις "πίσω" και μετά να το σταματήσεις
Στην προηγούμενη rom που έχω της γυναίκας δε το κάνει αυτό με το ξυπνητήρι.
Τελικά το πρόβλημα όσον αφορά την εφαρμογή mi fit οφείλονταν στο ότι είχα κλείσει την πρόσβαση στην τοποθεσία(και τον διακόπτη του gps), γι'αυτό και δεν έκανε σύνδεση με το miband.