Καλησπέρα στην ομάδα. Μετά Έχει από την αναβάθμιση σε 12.03 εχει βγάλει μια γραμμή στην κάμερα κάθετα (φωτο 1). Επίσης δε μπορώ να κάνω λήψη νέου πακέτου αναβάθμισης λογισμικού(φώτο2). Γνωρίζετε τι φταίει ή τι μπορώ να κάνω? Μπορω να βάλω αλλη έκδοση? Να ενημερώσω πως εχω ηδη κανει επαναφορά εργοστασιακών χωρίς να έχει επιτυχία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. 
Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση 12.0.3 στην κάμερα και σε νέα αναβάθμιση λογισμικού
-
-
Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια έκδοση έχεις;
Αν είναι η V12.0.3.0.QGGEUXM έχει ανακληθεί και πρέπει αν περιμένεις να έρθει η επόμενη αναβάθμιση... -
οριστε
-
μάλλον
-
Περιμένεις τώρα, δεν υπάρχει λύση.
Πήρες αναβάθμιση που ανακλήθηκε λόγω προβλημάτων, θεωρώ... -
θα μπορώ να την κάνω αφου μου δείχνει ότι δεν γίνεται στο πρωτο μήνυμα έχω στείλει φβτο
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Με αφορμή το παραπάνω έκανα και εγώ εγγραφή εδώ για να βρω λύση. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την δυνατότητα αναβάθμισης αλλά όχι το πρόβλημα της φωτογραφικής. Είναι δυνατόν μέσω ΟΤΑ να δίνουν μια έκδοση προβληματική και να μην δίνουν λύση; Γνωρίζετε πως μπορεί να διορθωθεί.
Φιλικά Κωνσταντίνος -
Ο/H hawkwind78 έγραψε:
δυνατόν μέσω ΟΤΑ να δίνουν μια έκδοση προβληματική και να μην δίνουν λύση
Έτσι την έκοψαν και τώρα θα σας έρθει όταν είναι έτοιμο το fix ή όταν βγει η επόμενη .. -
Εγώ αυτήν έχω χωρίς θέματα,όπως έγραψαν και τα παιδιά πιο πάνω σε αρκετούς έβγαλε προβλήματα.
Δεν υπάρχει λύση,απλά περιμένετε την επόμενη έκδοση. -
Το θέμα είναι ότι δεν κάνει έλεγχο για νέες εκδόσεις. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που παρουσιάζει. Οπότε πως θα έρθει η νέα έκδοση; Είναι σε εγγύηση και άνοιξα ticket στην infoquest να έρθουν να το πάρουν να το επισκευάσουν. Για να δούμε τι θα πουν.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0