Βασικά μπορείς από το επίσημο site της ΧΙΑΟΜΙ να κατεβάσεις τη ROM.Ο/H hawkwind78 έγραψε:
Το θέμα είναι ότι δεν κάνει έλεγχο για νέες εκδόσεις. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που παρουσιάζει. Οπότε πως θα έρθει η νέα έκδοση; Είναι σε εγγύηση και άνοιξα ticket στην infoquest να έρθουν να το πάρουν να το επισκευάσουν. Για να δούμε τι θα πουν.
Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση 12.0.3 στην κάμερα και σε νέα αναβάθμιση λογισμικού
-
-
Καλησπέρα σε όλους
Το κινητό γύρισε από την infoquest με άλλη έκδοση 12.0.2 ως την πιο τωρινή stable και μπορεί και κάνει έλεγχο σε νέες εκδόσεις και παράλληλα δεν βγάζει το μήνυμα ότι το κινητό είναι κλειδωμένο ως προς την άδεια λειτουργίας. Τέλος η sim ενεργοποιείται σε κλάσματα δευτερολέπτου και όχι μετά απο 10 προσπάθειες όπως πρίν.
Συμβουλεύω όποιος έχει την 12.0.3 που είχα εγώ και έχει εγγύηση να το στείλει να του το φτιάξουν με την σωστή version είναι free of charge και γίνεται με το click to collect της infoquest.
Φιλικά
Κωνσταντίνος -
Για όσους το έχουν πάρει από infoquest είναι η καλύτερη λύση, αλλά για τους υπόλοιπους δεν γίνεται καθόσον η infoquest είναι διανομέας και όχι αντιπροσωπεία και δεν αναλαμβάνει συσκευές που δεν έχει διανέμει η ίδια
Καλοδούλευτο και πάλι -
Όλα τα xiaomi που έχουν αγοραστεί από καταστήματα και έχουν εισαχθεί από το επίσημο αντιπρόσωπο της xiaomi στην Ελλάδα που είναι infoquest μπορουν να εκμεταλλευτούν την επίσημη εγγυηση. Οι παραεισαγωγες σαφώς δεν καλύπτονται. Εγώ το έχω παρει απο media markt.
-
Ο/H hawkwind78 έγραψε:
επίσημο αντιπρόσωπο της xiaomi στην Ελλάδα που είναι infoquest
Και όλοι οι άλλοι απλά δεν είναι επίσημοι διανομείς.
Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0