Xiaomi mi 10 lite - Ανέπαφη πληρωμή με κινητό
-
-
Ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις
είστε υπέροχοι!
Η εθνική έχει ξεχωριστό απ... μέσω του οποίου πληρώνεις με Bluetooth.. στις ρυθμίσεις κλπ δε βγάζω άκρη όπως με Πειραιώς!
Περιμένω κάποιον που να χρησιμοποιεί την εθνική σαν πληρωμή με κινητο.... -
Ακόμα τίποτα από την ενεργοποίηση της κάρτας στο απ της Πειραιώς... Μήπως υπάρχει κάποιο μπαγκ;
Ρωτάω γιατί όταν πατάω ενεργοποίηση μου δείχνει για λίγα δευτερόλεπτα "η κάρτα θα ενεργοποιηθεί σύντομα" και μετά φεύγει αυτό και μου δείχνει πάλι την επιλογή κάρτας χωρίς να επιλέγει. Όσες φορές το πάτησα αυτό κάνει.... -
Για δες
winbank pay: Ανέπαφη Πληρωμή με Κινητό| Τράπεζα Πειραιώς
Να πληρώσεις νομίζω χρειάζεται πια να δοκιμάσεις.
Αν έχει εμφανίσει το εικονίδιο είναι όλα όπως πρέπει... -
Έχει εμφανιστεί το εικονίδιο αλλά είναι ανενεργό. Δεν μπορώ να το πατήσω!
Πρέπει να κάνω επιλογή κάρτας και μετά θα ενεργοποιηθεί και το εικονίδιο... αυτό καταλαβαίνω εγώ!
Το θέμα τώρα είναι γιατί δε μου επιλέγει τις κάρτες :\ πωωω μπλέξιμο -.- -
Η εθνική και το i-bank pay δεν υποστηρίζει NFC
-
Το ξέρω αυτό... Νόμιζα πως πληρώνεις με το Bluetooth σε pos (έτσι το είχα δοκιμάσει) όντας ασχετος αλλά μπήκα τώρα στην ιστοσελίδα τους και εννοούν πως πληρώνεις στο κινητό ή στο τάμπλετ της επιχείρησης κλπ...
Άρα καταλήξαμε πως προς το παρών δε μπορώ να κάνω ανέπαφη συναλλαγη μέσω κινητού με την εθνική.. για το απ της Πειραιώς που δε μου ενεργοποιεί τις κάρτες τι έχεις να πεις; -
-
Δοκίμασα και με τη χρεωστική και με τη prepaid και με τις δύο μαζί! Τίποτα όμως
Αυτό που κάνει όταν πατάω να ενεργοποιηθούν είναι να μου γράφει για λίγα δευτερόλεπτα "η κάρτα θα ενεργοποιηθεί σύντομα" και αμέσως μετά φεύγει αυτό και με ξαναγυρνάει στο να επιλέξω τις κάρτες για ενεργοποίηση.
Το εξηγώ άλλη μια φορά για να έχετε εικόνα..!!
Εσύ χρησιμοποιείς το winbank για πληρωμές με κινητό; Αν ναι... αντιμετώπισες το ίδιο πρόβλημα με μένα ή απλά ενεργοποιήθηκαν οι κάρτες κανονικά; -
-
-
Έλα μπροοοοοοο όλα καλά
Είχα επιφοίτηση...
Έκανα απλά επανεκκίνηση το κινητό και μετά μπήκα να τις ενεργοποιήσω και ενεργοποιήθηκαν κανονικά!!!!!
Τελειααααα! Θα το δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία στην επόμενη αγορά μου με κάρτα! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια παίδες είστε φοβεροί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0