Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σε όποιον έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο.... Έχω το Mi 9t pro 6/64 κ εδώ κ 6 μήνες περίπου το φθινόπωρο δλδ, χάνεται το σήμα της κινητής, ενώ είναι στο φουλ εκεί που μιλάω πέφτει στην μια γραμμή , δεν ακούω τπτ ,προφανώς κ με αναγκάζει να τερματίσω την κλήση η οποία δεν τερματίζεται ,πατάω το κόκκινο κουμπί τερματισμού τουλάχιστον 6-7 φορές γιατί δεν ανταποκρίνεται, το ίδιο συμβαίνει κ στην δεύτερη sim ,το κινητό είναι global , αγορασμενο από banggood κ το έχω 1,5 χρόνο, τον 1 χρόνο δεν είχα κανένα προβλημα...Επίσης έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές συμβαδίζει το σήμα κ στις δύο sim δλδ δύο γραμμές κ οι δύο , μια γραμμή κ οι δύο κλπ... άλλαξα κινητό την sim κ έχει σταθερά 5 γραμμες...στο ίδιο σημείο πάντα! έκανα εργοστασιακές τπτ, έκανα factory reset τα ίδια... Είναι θέμα αναβάθμισης? Να περάσω άλλη rom ?Δεν έχω ιδέα.. Ανεβάζω κ ένα screenshot με το τι έκδοση τρέχει τώρα:
Πρόβλημα με το σήμα κινητής στο mi 9t pro
-
-
Για δοκιμή βάλε στο δίκτυο μόνο 3g και δες αν συνεχίζει να το παρουσιάζει...
-
-
Μήπως η κάρτα sim είναι παλιά ή /και κομμένη με το χέρι ?
-
Οι sim (cosmote κ vodafone) ειναι 2 κ 4 ετων αντιστοιχα ...κ το κάνει κ στις 2 sim...ουτε κομμένες ουτε τπτ.
-
Τις δοκίμασες μία-μία να δεις εάν κάνουν το ίδιο ?
-
Ναι .....το εχωωδοκιμασεικ αυτο ... μου το εκανε κ καπακι απο το factory reset πριν καν περασω το gmail κ εφαρμογες...σημα 1 ή κανένα κ δίπλα μου ακριβως συσκευη mi note 3 φουλ σήμα....
-
Θυμάσαι να στο παρουσίασε μήπως μετά από κάποια αναβάθμιση του λειτουργικού ?
-
-
Ο/H g.tassop έγραψε:
Νομιζω γυρω στον Αύγουστο-Σεπτεμβρη πήρε κάποια αναβάθμιση όντως.... αλλα τι μπορω να κανω? να αλλάξω rom ή να περιμενω την επομενη ε?
Μάλλον η μόνη ελπίδα είναι να περιμένεις την επόμενη αναβάθμιση, ή αν έχεις το ψυχικό σθένος να κάνεις ένα Factory Reset μπας και στρώσει, αλλά θα πρέπει μετά να σετάρεις την συσκευή σου και πάλι από την αρχή. -
Έκανα factory reset ηδη κ δεν εστρωσε.... αυτο ακριβως βαριέμαι να ξεκλειδωσω bootloader κλπ.... απ την αλλη δεν ξερω πότε θα έρθει η περιβόητη αναβάθμιση.... το εκνευριστικο είναι οτι μερικές μερες είναι κομπλέ , ας πουμε για 10 μέρες δεν χάνεται το σήμα (ποιο αδυναμο είναι ουτωσι αλλως μονιμα) ωστε να κοπει η κληση κ καπακι για 1 μηνα να το κάνει σε καθε κλήση ειτε μιλαω 30 δευτερολ. ειτε 13 λεπτά δεν είναι στάνταρ, παταω τερματισμο το κοκκινο δλδ κ δεν αντιδρα το κινητό (σαν να κολλάει) για κάποια δευτερόλεπτα κ φυσικά καπακι δεν μπορω να παρω τηλ. φαίνεται σαν να μην υπάρχει δίκτυο κ αν με καλεσει πισω αυτος που μιλούσα δειχνει κλειστό ακομα κ με μια γραμμη σηματος.. να πω επίσης ουτε με λειτουργία πτησης επανέρχεται, θέλει μονο του 1-2 λεπτά....κ καμια φορα ουτε με επανεκκίνηση..
-
Προσωπικά θα έκανα ξεκλείδωμα bootloader και αλλαγή του modem, αν και αυτό δεν διόρθωνε την κατάσταση άλλη ρομ είτε πιο παλιά είτε custom
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0