[Miui 12.5 - 21.2.24] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@CHEVROLET SPARK τι προβλήματα σου έβγαζε; εμένα μόνο το mi connect είχε θέμα όπως και στις προηγούμενες rom
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
@CHEVROLET SPARK τι προβλήματα σου έβγαζε; εμένα μόνο το mi connect είχε θέμα όπως και στις προηγούμενες rom
το mi connect ειναι οκ σε εμενα δεν εχει θεμα
κανει καποιες αποσυνδεσεις το wifi που ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα.
καθαρη εγκατασταση κανω παντα σε ολες τις εκδοσεις που βγαινουν. -
σε rn7 το περασε κανεις?
ερχομενος απο format data, αρκετο lag συνάντησα. το νεο control center, γυρναω στο παλιο στυλ παντα, κανα 2-3 φορες που κατεβασα την κουρτινα μεχρι να το απενεργοποιησω, παρα πολυ lag. περιηγηση στο μενου ρυθμισεων παλι σπασιματα, το scroll δε γινεται ομαλα.
κι εδω ισχυει η ημερ/νια στο lock screen, που λυνεται με αλλαγη format.
magisk μπηκε εξ αρχης η νεα εκδοση (22.) απο twrp χωρις καποιο προβλημα..Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi 10. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την recovery by Lrteam και περνάμε τη ρομ μέσω fastboot boot twrp? Έχουμε λειτουργικό recovery να φλασαρουμε μόνιμα ώστε να μη χρειαζόμαστε PC κάθε φορά; Ευχαριστώ.
-
Ο/H troullis2004 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω mi 10. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε την recovery by Lrteam και περνάμε τη ρομ μέσω fastboot boot twrp? Έχουμε λειτουργικό recovery να φλασαρουμε μόνιμα ώστε να μη χρειαζόμαστε PC κάθε φορά; Ευχαριστώ.
-
Έτσι έχουν τα πράγματα. Συνεχίζουμε με fastboot boot twrp μέχρι να πάρει ο παοκ πρωτάθλημα ή ελληνική ομάδα το cl (όποιο έρθει πρώτο), ή για ποιό σίγουρα πράγματα όταν σβήσει ο ήλιος.
-
-
@baxalo τίποτα απ τα παραπάνω, ίσα-ίσα μάλλον λίγο πιο σβέλτο μου φαίνεται.
δοκίμασα αρκετά τώρα για να σου γράψω και πρόβλημα δεν είδα πουθενά
ΜΟΝΟ ΠΟΥ έβαλα το 21.4 magisk γιατί διάβασα αυτό:
[Miui 12.5 - 21.2.24] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές
δεν δοκιμάζεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα